Новий тренер Динамо: "Є впевненість, що у нас все вдасться"

Новий тренер Динамо: "Є впевненість, що у нас все вдасться"
Поширити в соціальних мережах:

Новий тренер та нові цілі київського Динамо.

Нещодавно Сергій Ребров залишив посаду головного тренера столичного Динамо. Ребров керував командою три роки, за цей термін він двічі приводив клуб до чемпіонства, двічі виграв Кубок і один раз – Суперкубок України.

Новим тренером було призначено Олександра Хацкевича. Білоруський спеціаліст став 39-м наставником в 90-річній історії Динамо. Новий головний керманич "біло-синіх" вже підписав дворічний контракт та дав перше інтерв'ю, про це повідомляє офіційний сайт ФК Динамо Київ.

"Я залишив Київ всього на два роки, протягом яких працював зі збірною Білорусії. Загалом, я з 1996-го року живу в столиці України, тому це можна назвати поверненням лише до клубу. Звичайно, невелике хвилювання присутнє, але є впевненість, що у нас все вдасться, – поділився Олександр. – Ми довго обговорювали те, як зробити команду сильніше, повернути довіру та повагу, які завжди мав клуб".

До нового тренерського штабу мають увійти також Максим Шацьких, Олег Лужний та Михайло Михайлов. Вже відомо, що команду U-21 очолить Юрій Мороз. Допомагати йому будуть Сергій Федоров та Сергій Шматоваленко. До керівний складу U-19 увійдуть Ігор Костюк, Андрій Анненков та Віталій Косовський.

"Такі події, як призначення головного тренера, завжди історичні. У Олександра Хацкевича є амбіції та бажання принести нашому клубу нові титули, поставити гарну, якісну гру. Сподіваюсь, що у нього все вийде, ми повернемо собі ті місця, на яких завжди повинно знаходитись київське Динамо, – прокоментував призначення президент київської команди Ігор Суркіс.Мені імпонують його погляди на сучасний футбол, його бачення, так само, як мені імпонували погляди Реброва. Вважаю, що я не помилився, оскільки він дав клубу дуже багато".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше