Нова рубрика "Антиексперт" у проекті #FootballHub: як змусити Селезньова забивати

Нова рубрика "Антиексперт" у проекті #FootballHub: як змусити Селезньова забивати
Поширити в соціальних мережах:

На своїх сторінках в соціальних мережах проект #FootballHub презентував перший випуск нової рубрики "Антиексперт", у якій звичайний вболівальник з народу отримує можливість публічно висловитися на тему головних футбольних подій.

Героєм відео став Бодя Когут - звичайний хлопець, який грає в футбол на аматорському рівні, сперечається з коментатором під час перегляду матчу і впевнений, що зміг би тренувати і грати краще професіоналів на полі. Наш "антиексперт" грає за ФК Марвичі Львівської області. На його рахунку 3 матчі і один гол. Обов'язковим аксесуаром на матчі вважає борсетку. 

"Вася Кобін буде сидіти в Шахтарі до пенсії. Сподіваюся, що він побачить це відео і почне "шарашити", - поділився своєю думкою щодо провідних футболістів України Богдан. 

З приводу того, що Євген Селезньов пішов з ФК Шахтар, у першого "антиексперта" проекту FootballHub теж є своє пояснення: "Звичайно, не було у нього сенсу сидіти в "Шахті". Я вважаю, що Сєля почне забивати тільки тоді, коли його почнуть гладити по голові".

Так само Богдан зізнався, що стурбований кількістю уболівальників на матчах: "Я дивився Металіст, Динамо, Шахтар: були бійки, емоції. Було цікаво прийти на матч, а зараз приходиш і бачиш більше футболістів, ніж уболівальників. Це треба виправляти".

Нагадаємо, що #FootballHub - нова футбольна медіа-платформа, створена редакцією програми Профутбол на каналі 2+2. Особливістю #FootballHub є власне відеовиробництво, присутність журналістів на всіх футбольних матчах, щоденні ексклюзиви, стрімінг з різних подій тут та зараз.

Дивіться рубрику "Антиексперт" щопонеділка о 19.00 на сторінках проекту #FootballHub в соціальних мережах в Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter та YouTube і діліться своєю думкою з приводу висловлювань "антиексперта" в коментарях. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше