Німецьке видання BILD: до москви прибула нова іранська партія «Shaheed-136»

Німецьке видання BILD: до москви прибула нова іранська партія «Shaheed-136»
Поширити в соціальних мережах:

Великотоннажний вантажний літак Іл-76 вилетів з Тегерана…

Великотоннажний вантажний літак Іл-76 вилетів з Тегерана рано-вранці в четвер і близько полудня приземлився у вантажному терміналі московського аеропорту Внуково. Про це повідомляє найбільша німецька щоденна ілюстрована газета-таблоїд BILD.

Це видно на двох фотографіях, зроблених в російському аеропорту під час розвантаження літака. На кадрах відбито, як навантажувачі перевозять піддони з великими ящиками з повітряного судна до складського приміщення», - йдеться у повідомленні.

Військовий експерт BILD Юліан Репке також звертає увагу на те, яка авіакомпанія здійснювала цей рейс.

«Літак Іл-76, що приземлився у Внуково, належить іранській компанії Pouya Air, яка потрапила до списку санкцій Сполучених Штатів. Мінфін США стверджує, що літаки Pouya Air використовуються іранською владою для доставки незаконних вантажів. Ймовірно, у четвер до москви прибула нова партія іранських дронів-камікадзе Shaheed-136», - вважає Репке.

Українські військові стверджують, що за останні місяці їм вдалося збити сотні таких літальних апаратів. Міністр закордонних справ Ірану, у свою чергу, заявив, що країна постачала дрони росії лише до початку війни та в «обмеженій кількості».

Міністр оборони України Олексій Резніков у п'ятницю повідомив, що російська армія витратила запаси дронів, які були сформовані раніше, і тепер потребує нових поставок з Ірану.

«Не радійте завчасно. Ми знаємо, що є контракти, за якими Іран планує поставити до росії ще від 1500 до 2400 безпілотників», - сказав Резніков.

Крім цього, The Washington Post заявляє, що розвіддані США свідчать про готовність Ірану завдати ударів по цілям у Саудівській Аравії за допомогою безпілотників та балістичних ракет. Тому США перекинули військові літаки у бік Ірану, і це стало демонстрацією військової сили та ілюстрацією важливості партнерства країн.

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше