Найяскравіші футбольні новини тижня

Найяскравіші футбольні новини тижня
Поширити в соціальних мережах:

Оскільки цього тижня переважали матчі за участю збірних, а не клубів, майже усі новини стосуються національних збірних, але розпочинає добірку новина, яка стосується клубів.

У Іспанії, після поєдинку між Валенсією та Барселоною, який закінчився з рахунком 2:3, почався справжній скандал. Мабуть, усі вже забули, як вболівальник Валенсії, яким виявився 17-річний хлопець, після того, як Ліонель Мессі забив третій м'яч, кинув майже порожню пластикову пляшку у гравців, які святкували перемогу. Вона потрапила у Мессі, Неймара та Луїса Суареса. Як результат, на газон впали майже усі гравці каталонців, а дивлячись на Неймара, можна було уявити, що його вбили. Президент ліги Хав'єр Тебас, у свою чергу, підлив масла до вогню, заявивши, що гравці Барселони самі спровокували трибуни "Местальї". За такий проступок вболівальнику заборонили відвідувати футбольні матчі на півроку та зобов'язали його виплатити штраф у розмірі 3000 євро.

Неймар та Луїс Суарес

Неймар та Луїс Суарес. Фото: dynamo.kiev.ua

У європейських збірних також є на що звернути увагу.

Двом колишнім гравцям збірної Албанії, нападнику австралійського Мельбурн Вікторі Бесарту Беріші та захиснику бельгійського Мускрону Мергіму Войводі, дозволили грати за косівську збірну. Чи допоможуть ці два гравці набрати очки Косово, вболівальники дізнаються згодом.

Бесарт Беріша

Бесарт Беріша. Фото: dynamo.kiev.ua

Нападник Атлетика з Більбао Аріц Адуріс став найстаршим автором забитого м'яча в історії збірної Іспанії. Він відзначився у поєдинку проти Македонії (рахунок 4:0) у віці 35 років та 275 днів. Минуле досягнення трималося 86 років. Усі ці роки найстаршим автором голу був Хосе Марія Пенья, якому на момент забитого голу було 35 років та 225 днів. Звичайно, у Аріца все ще попереду і він може збільшити своє досягнення у наступних поєдинках.

Аріц Адуріс

Аріц Адуріс. Фото: dynamo.kiev.ua

Цей плідний тиждень було присвячено збірним. Наступного тижня знову повертаються національні чемпіонати, отже, буде ще цікавіше. А найцікавіші новини тижня футбольної України дивіться вже у неділю, 20 листопада, о 21:30 у Профутбол на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше