На 2+2 стартує новий телевізійний сезон

На 2+2 стартує новий телевізійний сезон
Поширити в соціальних мережах:

Осінній телевізійний сезон на 2+2 вразить глядачів захоплюючими прем’єрами детективних серіалів, інформаційно-розважальних проектів, гумористичних програм та спортивних трансляцій.

13 серпня на телеканалі 2+2 стартує осінній телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають прем’єри детективних серіалів, інформаційно-розважальних проектів, гумористичних програм власного виробництва та найцікавіших спортивних трансляцій.

"Ми продовжуємо традицію, яку започаткували минулого року, і починаємо сезон раніше, ніж інші телеканали. Результати телеперегляду після релончу показали, що 2+2 рухається у правильному напрямку, тому ми продовжуємо розвивати власне виробництво та знімати серіали, що вже стали успiшними, такi як "Опер за викликом" і "Ментівські війни". Ми не обмежуємось цими проектами і дуже скоро розпочнемо зйомки ще декількох, – коментує Максим Кривицький, генеральний продюсер каналу 2+2. – Крім вітчизняних серіалів, ми також продовжимо показувати й культові детективні стрічки. Тож зовсім скоро глядачі 2+2 побачать ще один сюрприз".

13 серпня о 19:25 розпочнеться показ третього сезону гостросюжетного серіалу "Опер за викликом" про капітана Артема Трофимова, який разом з неперевершеною аферисткою Софі розпочинає полювання на гравців кримінального світу. У головних ролях: Павло Вишняков і Стася Ровінська. В новому сезоні в ефір вийде 24 серії.

14 серпня стартує новий сезон інформаційно-розважального проекту "Загублений світ", який продовжує знайомити глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. Цикл документальних програм виходитиме щотижня з вівторка по п’ятницю о 17:15. Ведучі: Валерій Сараула, Геннадій Попенко та Максим Сухенко. Кількість випусків: 75.

Незабаром в ефірі каналу 2+2 виходитиме третій сезон скетчкому "Він, вона і телевізор" – гумористична програма про життя сучасного подружжя та кумедні випадки, які з ними трапляються. На глядачів чекають 32 випуски легкого гумору, сімейних жартів і веселих історій з новими акторами проекту.

Крім того, восени відбудеться прем’єра 40-серійного гостросюжетного серіалу "Ментівські війни. Харків" про кримінальні події, які розгортаються на вулицях цього міста. У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук і Сергій Листунов.

Телеканал 2+2 не залишить без уваги і шанувальників спорту. Зокрема, в ефірі будуть транслюватися найцікавіші футбольні матчі Чемпіонату України та кваліфікації євротурнірів за участю українських клубів "Динамо" та "Зоря". Ексклюзивні новини футболу, гострі коментарі зірок спорту та аналіз важливих подій тижня глядачі традиційно побачать у програмі "Профутбол" з незмінними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою. Також в ефірі 2+2 плануються трансляції грандіозних турнірів зі змішаних єдиноборств – UFC та боксерських поєдинків.

В ефірі телеканалу 2+2 по буднях продовжують виходити інформаційно-новинні програми "Спецкор" і "Джедаі", які повідомляють про найяскравіші події дня, актуальні новини та сенсаційні відкриття, які точно не залишать байдужими телеглядачів.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Замальована фреска справжнього засновника собору Софія Київська: як помилкова реставрація змінила історію
Найзагадковіше явище, яке майже 400 років не можуть розгадати вчені: цікаві факти про кульову блискавку
Зародження життя на Землі: вчені вважають, що дощова вода могла сприяти еволюції перших клітин
Зародження життя на Землі: вчені вважають, що дощова вода могла сприяти еволюції перших клітин

Вважається, що перші форми життя, могли виникати спонтанно з органічних молекул…

Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції
Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції

Це відкриття відбулося під час розкопок поблизу міста Варберг…

Кремль підриває довіру українців через агентурну мережу телеграм-каналів
Читати більше