На 2+2 прем'єра серіалу "Останній коп" з Гошею Куценко

На 2+2 прем'єра серіалу "Останній коп" з Гошею Куценко
Поширити в соціальних мережах:

10 жовтня на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра поліцейського детективу "Останній коп" з Гошею Куценко в головній ролі.

Серіал "Останній коп" знято за форматом "Der letzte Bulle". Це  популярна історія про чесного поліцейського, який отримав поранення під час виконання завдання і впав у кому на довгі двадцять років. Отямившись у сучасному світі, він не розуміє багатьох досягнень технічного прогресу, не знає, що таке флешка, планшет чи смартфон, не користується Інтернетом і розмовляє з машиною для приготування кави. Але він не втратив ні гостроти розуму, ні професійних навичок і залишається кращим оперативником відділку. "Сценарій "Останнього копа" зачепив мене своєю людяністю і тонким гумором. Мій герой, незважаючи на міцні кулаки, дуже порядна, чесна, безпосередня людина з відмінною самоіронією. Ми з ним дуже схожі, насамперед, у вірності внутрішнім ідеалам. Думаю, через подібність характерів мене й запросили на цю роль", – зазначив виконавець головної ролі Гоша Куценко.

Невідповідність між далекими 90-ми, в яких продовжує жити герой Гоші Куценка, капітан поліції Олексій Дівов, і сучасним світом породжує безліч кумедних ситуацій. Особливої атмосфери початку 90-х серіалу надає ностальгічний музичний супровід, провідними в якому стали композиції гурту "КІНО" – "Останній герой", "Група крові", "Восьмикласниця" та інші.

Серіал "Останній коп" – спільний українсько-російський проект, знятий за популярним німецьким форматом "Der letzte Bulle" (англ. "The Last Cop"). Права на перший та другий сезони формату були придбані 1+1 media в  2012 – 2013 рр. у компанії "Red Arrow International". У 2014-му було укладено договір з російськими партнерами компанією "Спутник Восток Продакшн". Проект знімала міжнародна команда для показу в кількох країнах, українська частина творчої групи працювала над адаптованою українською версією. Також українська сторона брала участь у фінансуванні проекту на всіх етапах виробництва.

Серіали, зняті за форматом "Останнього копа", з успіхом виходять у різних країнах світу. Першими пригоди "останнього справжнього поліцейського" побачили німецькі глядачі в 2010-му році. Відтоді в Німеччині вийшло п'ять сезонів "Останнього бика" (німецький варіант назви серіалу) з Геннінгом Баумом у головній ролі. У 2013-му році світ побачила французька версія "Останнього копа" – серіал "Фалько", зараз французькі глядачі спостерігають за четвертим сезоном пригод поліцейського Олександра Фалько (Сагамор Стевенен). У 2014-му році перший сезон серіалу за форматом "Der letzte Bulle" вийшов в Естонії, у 2015-му – в Японії.

На каналі 2+2 серіал "Останній коп" виходитиме з понеділка по четвер о 20:00.У головних ролях: Гоша Куценко, Наталя Вдовіна, Анатолій Руденко, Вікторія Корлякова, Поліна Куценко. Хронометраж серії: 40 хвилин. Кількість епізодів: 39.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше