«Монстр» боровся 43 хвилини: італійський рибалка витягнув найбільшого у світі сома-гіганта довжиною 2,8 метрів

«Монстр» боровся 43 хвилини: італійський рибалка витягнув найбільшого у світі сома-гіганта довжиною 2,8 метрів
Поширити в соціальних мережах:

Професійний рибалка сказав, що це була найбільша риба за його 23-річну кар’єру…

В Італії на річці По рибалка витягнув найбільшого у світі сома довжиною 2,8 метрів, передає DailyMail. Алессандро Б’янкарді «боровся» з рибиною протягом 43 хвилин, перш ніж зрештою витягти її. Рибалка зізнається, що «запанікував», коли зрозумів, що зіткнувся з найбільшою рибою за свою 23-річну кар’єру абсолютно один.

Алессандро Б’янкарді – професійний рибалка, член рибальської команди MADCAT, того дня, збираючись на риболовлю сказав собі: «Мені завжди потрібно бути на 100% впевненим, що все на місці, якщо риба мрії вирішить вкусити мою приманку». Але чоловік навіть не здогадувався, що його мрія от-от здійсниться.

«Коли він вперше зявився на поверхні, я зрозумів, що справді зачепив монстра. Адреналін почав сильно підкачувати і страх втратити його ледь не переріс у паніку. Я був один перед найбільшим сомом, якого бачив за останні 23 роки», — описав своє здивування рибалка, натрапивши на «доісторичну рибу», довжина якої майже як двоє людей.

аппп

Проте витягти таку рибину було ще тим випробуванням.

«Риба «стояла» нерухомо кілька секунд, перш ніж почати боротьбу. – згадує Алессандро Б’янкарді – Я намагався закрити його рот рукавичкою два-три рази, але він був занадто сильним. І я вирішив піти на мілководдя і після кількох спроб мені вдалося витягнути його на берег!»

вапва

Алессандро та його колеги-рибалки ледве могли повірити своїм очам, коли вимірювали пійманого гіганта:

«Мені було дуже цікаво щодо ваги, але я боявся завдати цьому рідкісному сому зайвого стресу, тому вирішив безпечно випустити його, сподіваючись, що він принесе іншому рибалці таку ж радість, як і мені».

вапвапа

Улов Алессандро перевершує нинішнього рекордсмена, іншу рибу, витягнуту з По рибалкою Аттілою Зседелі у 2010 році, на цілих 40 см. На жаль, оскільки Б’янкарді вирішив оприлюднити свій вражаючий улов, він не буде врахований у цьому рекорді. Тим не менш, сом італійця претендує на рекорд IGFS за довжиною у категорії «злови й відпусти», побивши попереднього рекордсмена, величезну рибу, також спійману в По, на чотири сантиметри.   

Читайте також:

Фото: @alebiancardi_catfishing_madcat Instagram

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше