Молоді мільйонери: підлітки, які самостійно заробили свої статки

Молоді мільйонери: підлітки, які самостійно заробили свої статки
Поширити в соціальних мережах:

Ці представники молодого покоління не просто почали заробляти собі на кишенькові, вони змогли заробити великі гроші розумом, харизмою, талантами. Дехто із них справді робить цей світ кращим своїми винаходами.

Блогер MattyBRaps

Цей хлопець став популярним блогером завдяки своєму музичному смаку. У 2010 році він почав викладати в мережу ремікси відомих пісень і поступово став набирати перегляди в дивовижних масштабах. Ролики MattyBRaps переглядають понад мільярд разів на місяць. Нещодавно хлопець відсвяткував 8 років своєї присутності на YouTube.

Нік Далоїзіо

Молодий програміст у 15 років написав програму Summly, яка дозволяє за лічені секунди зібрати по всій Мережі тільки ту інформацію, яку запитує користувач. Програма вразила власників Yahoo, і її купили за 30 млн доларів, що зробило його одним з наймолодших self-made-мільйонерів в світі.

Даніель Чао

У 2012 році, коли хлопчині було всього 10 років, а вчився він у 5 класі, Даніель винайшов додаток для контролю за домашнім читанням. Ідея народилася з шкільних завдань: Даніелю і його одноліткам доводилося щомісяця здавати в школу календар прочитаного домашнього завдання. Щоб спростити життя і собі, і іншим, він придумав програму iRead Monthly, вона запам’ятовує введений користувачем щоденний час, витрачений на читання, і в кінці місяця видає готовий календар. Особливу гордість у Даніеля викликав той факт, що його розробку прийняла компанія Apple, не звертаючи уваги на досить юний вік хлопчика.

Еван Tube

Саме під таким ніком прославився цей 9-річний хлопчик. Ще у віці 8 років він став мільйонером. А заробив гроші він тим, що люблять робити багато дітей – граючи в ігри. Ось тільки при всьому при цьому хлопчик є обличчям компанії EvanTubeHD, у нього є власний канал на YouTube, де виходять огляди нових іграшок і відеоігор, а ролики регулярно набирають більше мільйона переглядів. І як показує статистика, прибуток каналу становить приблизно 1,3 мільйона доларів щорічно.

Стівен Гонсалес молодший

Цей хлопчик вразив весь світ своєю непростою історією. У 12 років Стівену був поставлений діагноз – гострий мієлобластний лейкоз. Шанс вижити у хворого цією формою раку – всього 2% до 98%, але Стівен вижив. За час лікування, повністю ізольований на 100 днів від зовнішнього світу хлопчик захопився комп'ютерними іграми настільки, що вигадав власну. З метою допомогти своїм одноліткам, хворим на рак, Стівен розробив гру Play Against Cancer, в якій гравці знищують клітини раку, зображені у вигляді зелених привидів. Також хлопчик створив соціальну мережу і інтернет-спільноту для підлітків, хворих на рак.

Шубхам Банерджі

Зробити світ комфортнішим для людей з обмеженими можливостями взявся семикласник з Каліфорнії Шубхам Банерджі. З конструктора LEGO він змайстрував принтер, який друкує шрифтом Брайля. Метою свого винаходу BRAIGO Шубхам вважає допомогу людям з проблемами зору, у яких немає грошей на дорогі принтери Брайля. Хлопчик зробив проект абсолютно відкритим, опублікував інформацію про винахід і вихідний код програми в Facebook. Пізніше юний талант був помічений інвесторами і вже отримав фінансування на створення промислового прототипу свого пристрою.

Тейлор Розенталь

З кожним з нас траплялися неприємності: впав, порізався, отримав опік, бджола вкусила. Якщо це відбувається на вулиці з вами або вашою дитиною, а аптека далеко, доводиться похвилюватися. Цю проблему вирішив 14-річний школяр Тейлор Розенталь. На одному з уроків в Академії юних підприємців хлопчик вигадав автомат, що продає засоби першої допомоги. Батьки Тейлора, лікарі за фахом, допомогли синові удосконалити ідею і назвали винахід RecMed. Нещодавно Тейлор відмовився продавати свою ідею за $30 млн, але вже отримав замовлення на першу партію автоматів.

Більше цікавого читайте на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Біонічні протези: коли людина керує штучною рукою силою думки
Біонічні протези: коли людина керує штучною рукою силою думки

Новітні розробки дозволяють не лише відновити функціональність втрачених кінцівок, але й…

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
Читати більше