Мейвезер vs Пакьяо: за кого вболівають відомі боксери

Мейвезер vs Пакьяо: за кого вболівають відомі боксери
Поширити в соціальних мережах:

У неділю, 3 травня, у прямому ефірі на телеканалі "2+2" дивіться найбільш очікуваний бій десятиліття - філіппінець Менні Пакьяо вийде на ринг проти непереможеного американця Флойда Мейвезера. Початок трансляції о 4:00, повтор о 14:00 та о 23:25.

Можливість проведення цього поєдинку обговорювалася ще з 2009 року. І ось – залишилось лише кілька днів до найкасовішої в історії боксу зустрічі, яку вже прозвали "боєм століття". Фаворитом цього бою у букмекерів є американець - коефіцієнт на його перемогу дорівнює 1,4, у той час як на Пакьяо - 3,3. Очікується, що цей поєдинок стане найбільш значущою подією з часів бою Мохаммеда Алі і Джо Фрейзера.

На кого роблять ставки спеціалісти боксерської справи – розповідають самі "королі рингу".

Боксери, що передбачають перемогу Мейвезера.

Леннокс Льюїс:

"Флойд - найкращий у плані сайд-степпинга і руху. Він дуже швидкий, і в нього складно влучити. Пакьяо - дуже сильний, коли мова йде про те, щоб атакувати і ламати суперника, намагається нокаутувати опонента. Так що це буде класне протистояння стилів", - відзначає Леннокс в інтерв'ю BBC Radio 5. - "Флойд дуже талановитий, його швидкість просто вражає, і це повинно стати запорукою його успіху. Проте все залежатиме від його мужності. Пакьяо сміливості не позичати - це факт. Мейвезеру буде складно, але у нього для перемоги є все необхідне. Що до Пакьяо, то ти ніколи точно не знаєш, яким він буде в рингу - Менні варіює поведінку залежно від суперника".

Володимир Кличко:

"Американець непереможний з Олімпіади 1996 року. Можливо, його поєдинки не настільки видовищні, як у Пакьяо, але він добивається результату і є непереможним. При цьому Мейвезер - найбільш високооплачуваний спортсмен планети", - цитує українського чемпіона korrespondent.net. "З точки зору боксу вважаю, що невелика перевага буде все-таки у Флойда через його технічні навки і розміри. Я ставлю на нього в співвідношенні 51 до 49. Нічого особистого, тільки бокс, а тут у Мейвезера фізична і технічна перевага", - додав він.

Брендон Ріос:

"Я відчуваю, що для мене буде неправильно говорити це, але я думаю, що Флойд поб'є Менні Пакьяо. Флойд - це боєць, який сповідує захисний стиль. Він дуже майстерний, потрапляв у безліч різних ситуацій, має великий досвід. Я дійсно думаю, що він переможе Пакьяо за очками, не бачу іншого результату. Думаю, це буде перемога рішенням суддів, тому що Флойд занадто розумний, щоб йти на ризик і дозволити дістати себе", - наводить слова Ріоса BoxintScene.

Бернард Хопкінс:

"За допомогою свого стилю Пакьяо намагатиметься придушити Мейвезера. Якщо Флойд стримає перший натиск, то переможе. Мейвезер повинен буде внести корективи, змусити Пакьяо подумати. Якщо він зможе це зробити, перемогти для нього буде як відняти цукерку у дитини. Йому потрібно буде вносити корективи по ходу всього бою. Пакьяо - це не Майдана і не Котто. Флойд повинен робити більше, ніж раніше, і насамперед, з точки зору кількості нанесених ударів. Він буде битися не з Хаттоном, Пакьяо може сипати ударами протягом усього бою. Так що джеб і контратаки Флойда будуть ключем. Я думаю, що Флойд внесе необхідні зміни. Але я не кажу, що для нього цей бій буде легкою прогулянкою. Флойд може і програти. Але я думаю, що він переможе спірним рішенням", - наводить слова Хопкінса BoxingScene.

Василь Ломаченко:

"Я дуже сильно вболіваю за Пакьяо, але думаю, що виграє Мейвезер".

Олександр Усик:

"Думаю, що Мейвезер виграє. Це мій прогноз. Не знаю чому. Він справжня Змія. Він може засушити бій, може зробити його нецікавим, у свій бік якось повернути. Пакмен шалену кількість ударів б'є, але треба влучити у цю Змію".

 

Боксери, що передбачають перемогу Пакьяо.

Евандер Холіфілд:

"Мейвезер не переможе, тому що бокс не відпускає нікого непереможним, затримуючи таким чином гроші в цьому виді спорту. Один боксер перемагає іншого, а його потім теж перемагають тощо. Бій буде близьким, і Пакьяо отримає перемогу рішенням суддів, а тоді вже буде залежати від Мейвезера - піде він чи залишиться у боксі. Великі шанси, що він не піде, і ми побачимо ще один стомільйонний поєдинок", - сказав Евандер Холіфілд в інтерв'ю Sports on Earth.

Майк Тайсон

"Я з самого початку вважав, що перемогти повинен Пакьяо. Цей хлопець - вічний рух на рингу. Він атакує з усіх боків відразу. Він дуже енергійний і весь час завдає ударів, ніколи не зупиняючись. Флойд більш точний боксер, ніж Пакьяо. Але він не здатний зробити сто ударів за раунд, як це робить Менні. Він навряд чи зможе нокаутувати Пакьяо, тому, якщо він хоче перемогти, то повинен змінити свій стиль бою", - цитує Тайсона Daily Mail.

Мохаммед Алі

За Пакьяо вболіватиме і легендарний боксер Мохаммед Алі, який останнім часом перестав говорити через хворобу Паркінсона. Про його уподобання розповіла дочка.

"Батько всією душею буде підтримувати Пакьяо, - цитує Рашеду Алі The Guardian. - Він є великим фанатом Пакьяо. На думку батька, це не тільки великий боксер, але й приголомшлива людина поза рингом. Пакьяо надзвичайно щедра людина".

Чи вдасться Пакьяо здолати непереможного Мейвезера? Хто отримає титули WBA super, WBC, WBO, Ring в напівсередній вазі одним махом?

Не пропустіть найбільш очікуваний поєдинок Мейвезер vs Пакьяо в ефірі 2+2 у неділю, 3 травня, о 4 годині ранку. Повтор о 14:00 та о 23:25.

Нагадаємо, в андекарті  український боксер Василь Ломаченко захищатиме свій титул чемпіона WBO. Його суперник - пуерторіканець Гамальєр Родрігес.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше