Матч з Хорватією – не програш, а крок вперед

Матч з Хорватією – не програш, а крок вперед
Поширити в соціальних мережах:

Андрій Шевченко прокоментував поразку збірної України.

Вчора, 9 жовтня, бірна України "всуху" з рахунком 0:2 програла Хорватії у вирішальному поєдинку відбору на ЧС-2018. Незважаючи на багато створених моментів у першому таймі, у другому українська команда пропустила два голи від Андрія Крамарича.

Головний керманич збірної прокоментував програш на післяматчевій прес-конференції.

"В першу чергу хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на стадіон та створили таку атмосферу. Вважаю, що команда зробила крок вперед. Хорвати показали, що вони першокласні виконавці. Як тільки нам забракло сил, вони мобілізувались, підняли темп, почали пресингувати, і у нас одразу ж з’явились проблеми, гравці стали припускатися помилок, що вплинуло на загальний результат. Ми добре зіграли у першому таймі. Ми повинні були йти на перерву з рахунком 1:0. У нас є проблеми у нападі, деякі гравці грають не на своїх позиціях. Ми часто зустрічаємося з проблемою, кого та як використовувати, щоб футболісти конкурували між собою та приносили ефективність. Зараз вийшло так, що індивідуальний рівень гравців вийшов на перший план. Коли команда опиняється у глухому куті, як це було з Хорватією, дуже багато вирішує клас футболістів. Ось це й сталось. У збірної Хорватії рівень футболістів вище, ніж у нас. У важкому для них першому таймі вони вистояли, а у другому створили моменти та двічі забили, ─ поділився Андрій Шевченко для Sportarena. ─ Але я дуже задоволений своїми хлопцями. Ми не відступили від своїх принципів. Я вдячний хлопцям за гру та самовіддачу".

За українську команду вийшов на поле новачок збірної України Марлос. "Грати за збірну – це, перш за все, його рішення. Якщо у майбутньому з’явиться іноземець, який житиме в Україні більше п’яти років, відповідатиме вимогам, готовий грати за збірну та матиме всі законні документи, я бачу його у своїй команді. Спеціально ніхто нікого натуралізувати та тягнути не буде. Перш за все гравець повинен сам хотіти грати за Україну та бути її громадянином", ─ поділився думками головний тренер української збірної.

"Я вважаю неправильним зараз казати про майбутнє чи перебудові, коли ми щойно закінчили відбірковий цикл. Потрібен час, тоді ми зробимо висновки. У нас, на жаль, не вистачає виконавців. Є команда, яку ми будуємо", ─ зауважив Андрій Шевченко.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше