Марічка Падалко про "Профутбол": "Тут працюють найкращі спортивні журналісти"

Марічка Падалко про "Профутбол": "Тут працюють найкращі спортивні журналісти"
Поширити в соціальних мережах:

Ведуча "ТСН" Марічка Падалко привітала "Профутбол" з Днем народження.

"Вітаю "Профутбол" з Днем народження! Тут працюють найкращі спортивні журналісти. Бажаю ще більше ексклюзиву!" - говорить Марічка Падалко у відеопривітанні.

Як відомо, саме спорт допоміг їй стати відомою телеведучою. У 2002 році Марічка Падалко розпочала свою кар'єру на "1+1" як ведуча "ТСН. Проспорт". Вона вела програму почергово з Євгеном Зінченком та Сергієм Полховським до 2006 року.  

Нам вдалося поспілкуватись з Марічкою Падалкою і дізнатись за що вона любить програму "Профутбол".

Ви були ведучою спортивних новин, чи відчуваєте ностальгію за тими часами?

Останнім часом такого почуття не було, але зараз воно з'явилося. Тому що мій син минулого року дуже зацікавився футболом, а цього року, під час перегляду трансляції Європейських ігор, він для себе взагалі відкрив таку річ, як український спорт. І коли він дізнався, що раніше я вела спортивні новини, мама взагалі виросла в його очах. Мені шкода, що ми з Мішею в цьому плані не співпали за часом, тому що зараз це нескінченний потік запитань: "Так ти знаєш того спортсмена?", "Ти бачила цього спортсмена?". Зараз у мене з'являється ностальгія, тому що я думаю, що якби я зараз вела спортивні новини, Міша б їх дивився на відміну від ТСН, і з мамою у нього було б набагато більше спільних тем для розмови.

За що ви любите програму "Профутбол"?

"Профутбол" - це програма, яку чоловіки моєї сім'ї дивляться щонеділі. З багатьма хлопцями звідти мене пов'язує робота в одній редакції. З тим же Ігорем Цигаником ми познайомилися в 1999 році, коли з різницею в один місяць прийшли працювати в оновлену редакцію спортивних новин на "Першому національному". Потім наші шляхи розійшлися, але зараз ми знову працюємо в одному медіа-холдингу.

Як і в кожній програмі, я ціную роботу професіоналів. У програмі "Профутбол" мінімум навколофутбольної політики і максимум професійних оцінок. Це дуже важливо, тому що на нашому телебаченні роками існувала тенденція, коли спортивні програми, спортивні новини так чи інакше зверталися до політики.

Що б ви побажали журналістам і ведучим програми?

Насамперед, щоб у ведучих було більше приводів говорити про наших спортсменів, їхні перемоги і досягнення. Ще хотілося б, щоб у керівництва каналу було більше можливостей закуповувати спортивні трансляції, бо останні 10 років спортивні програми, спортивні новини впираються в наявність або відсутність відео, яке стало дуже дорогим.

Тож, чекаємо більше ексклюзивів від "Профутбол" щонеділі о 21.30 на телеканалі "2+2".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше