Макс Холловей: "Якщо Макгрегор хоче повернути пояс, він має прийти та битися"

Макс Холловей: "Якщо Макгрегор хоче повернути пояс, він має прийти та битися"
Поширити в соціальних мережах:

Чергова суперечка у світі змішаних єдиноборств може от-от виникнути у напівлегкій категорії. Макс Холловей, новий власник чемпіонського поясу, не збирається рахуватися з тим, що Конор Макгрегор продовжує вважати себе чемпіоном дивізіону.

Минулого тижня Макс Холловей вразив Бразилію та усіх фанатів UFC своєю перемогою над Жозе Альдо у рамках UFC 212. Ця перемога стала одинадцятою поспіль у кар'єрі бійця. Незважаючи на це, колишній власник титулу напівлегкого дивізіону Конор Макгрегор все ще залишається єдиним чемпіоном у думках багатьох шанувальників змішаних єдиноборств. Титул у напівлегкій вазі ірландець здобув у бою із Жозе Альдо у 2015 році, але з того часу ніколи його не захищав, замість цього переслідуючи пояс іншої категорії.

Теперь Холловей має пояс, який може змусити Макгрегора повернутися до напівлегкого дивізіону, якщо тільки ірландець взагалі повернеться до UFC після боксерського поєдинку з Флойдом Мейвезером, що має принести бійцю шалені статки. Сам Макс Холловей викликати Макгрегора на бій не поспішає.

"Якщо він хоче повернути пояс, він може прийти та забрати його. Але якщо ні, я не збираюсь нікого переслідувати. Я не збираюсь говорити про того, хто не згадує мене. Він обирає свої бої. Чому я маю скиглити та вмовляти його битися зі мною? Нехай забирається, – відверто заявив американець у інтерв'ю для MMA Mania. – Зараз люди просять мене битися. Але я нікого не прошу. У мене є трон. Той хлопець – чемпіон 2015 року. Він може бігати та святкувати це де завгодно, але зараз вже 2017 рік. Тепер я чемпіон".                                                                                        

На відміну від основних тенденцій у UFC, Макс Холловей запевняє, що не збирається ані переходити до іншої вагової категорії, ані отримувати боксерську ліцензію та влаштовувати шоу. Наразі його ціль – побити рекорд Деметріуса Джонсона, який провів вде десять успішних захистів титулу поспіль.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Читати більше