Відвідувачі кав’ярні розкуповують продукцію, щоб власник побув із хворою дружиною

Відвідувачі кав’ярні розкуповують продукцію, щоб власник побув із хворою дружиною
Поширити в соціальних мережах:

Американське подружжя тримає популярну кав’ярню із домашньою випічкою. Коли у подружньої пари сталося горе, їх клієнти не розгубилися. Люди почали масово скуповувати продукцію кав’ярні, аби чоловік міг побути із дружиною.

Усі знають, що американці люблять пончики. Не виняток і мешканці міста Сіл Біч, штат Каліфорнія. Кав’ярня Donut City працює вже майже 30 років і радує постійних відвідувачів простим, затишним декором та невисокими цінами – 90 центів за звичайний пончик, 1 долар і 5 центів за пончик із глазур'ю. Про це пише bigpikcha

Протягом останніх 28 років сім днів на тиждень власники кафе Джон і Стелла Чан незмінно стояли за прилавком і з усмішкою зустрічали гостей, продаючи пончики, мафіни і булочки з корицею.

Однак відвідувачі почали помічати, що Джон працює один. На розпитування постійних клієнтів власник відповів, що його дружина лежить в лікарні з аневризмою.

Одна з відвідувачок, Дона Кавіола, зізналася: «Кілька днів у мене з голови не виходила ця ситуація. Тоді я подумала, що якщо всі їхні клієнти будуть щоранку розкуповувати пончики (по дюжині на одного), тоді Джон зможе раніше закривати кафе і їхати до дружини в лікарню». Кавіола написала про свою пропозицію на місцевому сайті і тут же отримала негайну реакцію від сусідів, які із завидним ентузіазмом кинулися допомагати власнику улюбленого кафе.

У результаті Чан розпродає всі солодощі до полудня – це на три години раніше, ніж зазвичай, і відправляється сидіти з дружиною в реабілітаційному відділенні.

Фотограф показав внутрішній світ музичних інструментів

Один з відвідувачів запропонував Чану завести для них сторінку на спеціальному сайті, щоб зібрати грошей, але Джон чемно відмовився. Він пояснив, що грошей у нього достатньо завдяки роботі, йому просто хочеться побільше часу проводити з дружиною.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше