Луческу: Бразильські гравці не до кінця розуміють, що їх чекає

Луческу: Бразильські гравці не до кінця розуміють, що їх чекає
Поширити в соціальних мережах:

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про свої очікування від полуфінала Кубка України і завершальної стадії чемпіонату

"Шахтар" готовий до гри з "Дніпром", втрат немає. Про це заявив наставник "гірників" Мірча Луческу під час відкритого тренування перед півфіналом Кубка України.

"Усі гравці готуються. Проблем зі здоров'ям ні у кого немає. Повернувся в загальну групу Кривцов, який отримав пошкодження під час матчу з "Динамо". Всі розуміємо, що нас чекає важкий поєдинок. Між "Шахтарем" і "Дніпром" завжди захоплююча спортивна боротьба. Те, що дніпропетровці пройшли до півфіналу Ліги Європи, надає їм впевненості і ентузіазму. Плюс вони будуть грати вдома, при своїй публіці. До того ж, за останні роки дніпряни не виграли жодного титулу, хоча були витрачені великі гроші на створення хорошої команди. Упевнений, що вони будуть супермотивовані на півфінал", - цитує його офіційний сайт "Шахтаря".

Наставник "гірників" додав, що його підопічні все ще не можуть прийти до тями після результату гри з "Динамо" в минулому турі чемпіонату.

"Ми намагаємося прийти в себе після нічиєї з "Динамо" і, за великим рахунком, після невдачі в чемпіонаті. Напевно буде дуже серйозна боротьба за Кубок України, а також за друге місце, яке дає право на кваліфікацію в Лізі чемпіонів. Сподіваюся, мої футболісти добре розуміють, що їх чекає в кінці чемпіонату. Українці це знають відмінно, а бразильці, особливо новачки, не до кінця уявляють... Розраховую, що буде видовищна гра і коректне суддівство" - сказав тренер.

Дивіться на "2+2" пряму трансляцію півфіналу Кубка України з футболу "Дніпро" - "Шахтар" сьогодні, 29 квітня. Початок - о 18:55. Онлайн: http://2plus2.ua/online

Фото: shakhtar.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше