"Лінійний відділ"

"Лінійний відділ"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Росія, 2012 Жанр: детектив, кримінал Режисер: Рустам Уразаєв, Андрій Канівченко У ролях: Олексій Булдаков, Максим Коновалов, Андрій Фролов, Іван Оганесян

Вокзал - ідеальне місце для будь-якого злочину. Тут ламаються долі і продаються квитки в один кінець. Тут часто стають на вірний шлях, а від розкладу іноді залежать життя і смерть. Тут щодня і цілодобово кипить життя, не стихаючи ані на хвилину: ледь перон залишають сотні прибувших пасажирів, як їм на зміну тече нескінченний потік від'їжджаючих, не змовкаючи ллються з гучномовців оголошення... У штовханині і стрімкій метушні неможливо повністю убезпечити себе і свій багаж. Саме на це і роблять ставку злодії і аферисти, які зробили Привокзальну площу місцем постійного і чималого заробітку. Дрібні злодюжки і кишенькові злодії, докучливі цигани і жебраки всіх мастей, п'яниці, волоцюги та професійні жебраки - тут вони завжди знайдуть своїх жертв. 

Тут своє суворе життя, і тому робота місцевих оперативників особливо небезпечна і важка. Група з вбивчого відділу міліції намагається всіма силами зупинити грабежі та вбивства, що кожен день відбуваються на площі. Іноді навіть у них опускаються руки через приголомшливу жорстокість злочинців. Але здаватися не в їхніх правилах!

Дивіться кримінальний серіал "Лінійний відділ" у будні о 9:40 на 2+2.

 

Про зйомки серіалу:

Перевтілення акторів у своїх героїв не завжди супроводжувалося приємними моментами. За час роботи над роллю Боби Олексій Булдаков багато спілкувався і з бомжами, і з поліцейськими, і майже кожен день бачив труп бомжа - то змерз, то вбили, то наркотики.

А Максим Коновалов, він же капітан Антон Корзун, кілька разів затримував справжніх хуліганів разом з опергрупою вокзалу, і брав участь в допитах.

Дійсно, серіал підіймає складні проблеми, які існують на залізничних вокзалах: панування кримінального світу, з одного боку, і необхідність протистояння йому простих людей, зі своїми сімейними і особистими проблемами, які одного дня вирішили присвятити своє життя охороні порядку і тепер усіма силами намагаються знешкодити цей кримінальний світ, для якого вокзал - райський куточок.

Любовні перипетії та кримінальні пристрасті серіалу не залишать вас байдужими. Занурьтеся в бурхливе вокзальне життя на телеканалі 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше