Ліга Націй: збірна України перемогла команду Чехії

Ліга Націй: збірна України перемогла команду Чехії
Поширити в соціальних мережах:

Збірна України здобула 3 перемогу в 3 матчах Ліги Націй. Тим самим достроково гарантувала собі перше місце в групі й путівку до еліти.

Андрій Шевченко вирішив не зраджувати собі і у стартовому складі випустив тих самих 11 гравців, які здобули перемогу в матчі із Словаччиною.

Поєдинок розпочався з атак збірної України. На 10-й хвилині був створений перший момент – Коноплянка віддав точний пас на голову Яремчуку, але Роман пробив повз ворота. За три хвилини комбінація за участю тих самих виконавців повторилася, і знову Яремчуку трохи забракло влучності.

Але й чехи почали активно пресингувати господарів та проводити гострі випади. П’ятову довелося рятувати свої ворота, коли Павелка пробивав після розіграшу кутового, а Янкто виходив сам на сам.

Українці провели чудову атаку на 33-й хвилині: Марлос вивів на завершальний удар Коноплянку, але на висоті був Павленка. Невдовзі не менш гостро пробивав Маліновський, і цього разу м’яч пройшов у кількох сантиметрах від стійки чеських воріт. Як виявилося, це була лише пристрілка від Руслана. За лічені хвилини до завершення першого тайму півзахисник збірної України вдарив з-поза меж штрафного майданчика після скидки Яремчука. Маліновський продовжив свій гольовий бенефіс, який він розпочав у грі зі збірною Італії.

Після перерви тривала в цілому рівна гра з гольовими шансами в обох суперників. У заключній чверті зустрічі в українців почали з’являтися можливості для контратак, оскільки гості, яким уже не було чого втрачати, відряджали в наступ усе більші сили. Але Ярмоленко не зумів обробити м’яч після пасу Марлоса, опинившись на самоті перед Павленкою.

Завдяки тому, що збірна України останнім часом значно додала в контролі м’яча, в останні хвилини синьо-жовтим вдалося обійтися без пожеж біля своїх воріт та спокійно довести гру до перемоги. Команда Андрія Шевченка продовжила свою безпрограшну серію до дев’яти поєдинків та достроково забезпечила собі підсумкове перше місце в групі й путівку до Ліги А в наступному циклі.

Наступні матчі збірної відбудуться:

16.11.2018

Словаччина – Україна

19.11.2018

Чехія — Словаччина

За інформацією Федерації футболу України

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше