Курсант Житомирського військового інституту Владислав Яневич потребує допомоги

Курсант Житомирського військового інституту Владислав Яневич потребує допомоги
Поширити в соціальних мережах:

Номер картки ПриватБанку 4149497825318340 Мама Влада - Яневич Наталія Григорівна: 093 6721173

Два роки тому курсанту військового інституту видалили майже 95 відсотків тонкого кишківника. Тепер, при зрості 176 сантиметрів, його вага ледь дотягує до 35 кг.  Єдине, що може врятувати життя -  трансплантація тонкого кишківника. Але такі операції  проводять  лише у Німеччині та США. Вартість - близько ста тисяч євро. Батьки, які щодня витрачають по півтори тисячі гривень на життєво важливі препарати для сина, назбирати таку суму не в змозі.

"Ну разів десять їм на день,  бувало, що на ніч  міг три рази звати маму.  Дуже хочу їсти,  не можу  стриматись, тако нада, щоб там щось було," - скаржиться Влад.

Два роки тому він був здоровим і сильним: майбутній офіцер, гордість  родини. Погіршало раптово - заболів живіт, розпочалася блювота. Парубка шпиталізували з підозрою на отруєння. Але за кілька тижнів лікарі змушені були видалити 95 відсотків кишківника.     

Тепер їжа в організмі хлопця майже не засвоюється, вага впала з 75 до 33 кілограмів. Від виснаження паморочиться в голові, сил ледь вистачає пересуватись по кімнаті. Організм  доводиться постійно підтримувати препаратами.

"В центральну вєну. Там  підшита така площадочка. Це те, щоби людина їла і те, що пішло в кров з їжі розщепилося, поживні речовини. От воно буде капати десять годин," - розповідає мама Влада.

Кожна така крапельниця коштує майже 2 тисячі гривень. На ліки для сина батьки вже витратили гроші від продажу двокімнатної квартири в Житомирі, тепер мешкають в селі. Трансплантацію тонкого кишківника роблять лише у Німеччині та Сполучених Штатах.  Вартість - близько 100 тисяч євро - для родини непідйомна: батько звичайний робітник, а мати доглядає хворого сина. Але Влад вірить, що з допомогою добрих людей зможе перемогти хворобу. Після одужання він мріє повернутись у військовий ВИШ, стати офіцером та захищати Україну.

Для тих, хто має можливість та бажання долучитись і допомогти в одужанні курсанту з Житомирщини - ми вказали реквізити ліворуч. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Несподіваний археологічний сюрприз: у Хорватії в одному місці знайшли два стародавніх шоломи різних століть
Читати більше