Кремль планує теракти у москві, а фсб у місті шукає екс-громадян України чи українців за походженням, аби потім їх звинуватити

Кремль планує теракти у москві, а фсб у місті шукає екс-громадян України чи українців за походженням, аби потім їх звинуватити
Поширити в соціальних мережах:

На тлі невтішних результатів на війні в Україні, росія не вигадала нічого нового…

На тлі невтішних результатів на війні в Україні, кремль не вигадав нічого нового і намагається дискредитувати нашу країну в очах західних партнерів, а головне – перед росіянами, які ще, поки що, сліпо довіряють своєму царю. І наразі московське фсб шукає вихідців з України для подальших звинувачень їх у «терактах». Про це повідомляє головна розвідка нашої країни.

«Особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням. В місті проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених в цивільне, які представляються співробітникам фсб. У мешканців з’ясовують, чи живуть десь поблизу українці, або чи хтось не здає українцям в оренду житло. Також з’ясовують ставлення громадян до так званої «СВО», - йдеться у повідомленні.

Цілі таких відвідин дві. Перша – це «недопущення формування та розповсюдження у столиці рф негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї».

А друга – це «формування негативного образу українців – терористів та радикалів. Надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами на території рф».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше