Корпоративні подарунки: рейтинг найкращих ідей

Корпоративні подарунки: рейтинг найкращих ідей
Поширити в соціальних мережах:

Змучилися питанням, що дарувати колегам? Редакція сайту 2+2 підготувала список ідей, з яким ви легко визначитеся з презентом!

Працівники підприємств та компаній завжди чекають подарунків від керівництва. Пакетом з цукерками чи конвертом з премією – вже нікого не здивуєш. Тому ми підібрали поради та ідеї, щоб ви  легко віднайшли найкращі корпоративні новорічні подарунки 2019.  

  • Гроші: так чи ні?

Будемо щирими: якщо ви подаруєте своїм співробітникам конвертик з грішми – ніхто не засмутиться! Навпаки – вірогідно вони саме цього й чекають. Але, як правило, компанії й так виділяють частину бюджету на преміювання в кінці року. Тому правильно буде розкласти все по кошикам: гроші – на картку, а подарунки – під корпоративну ялинку. Психологічно, кожен працівник, який отримає навіть самий простий презент, відчує свою важливість, а не те, що від нього «відкупилися».
 

  • Подарунки з логотипом компанії: тримати баланс.

Тут головне без фанатизму. Якщо ви подаруєте своїм співробітникам футболку, шапку чи рукавички з лого – знайте: вони поусміхаються, але подумають про вас десяток «теплих слів». А як інакше? Вдягаючи одяг з лого, чи використовуючи атрибутику, люди відчують себе «ходячою безкоштовною рекламою». Тому лого-подарунки треба використовувати з розумом. Наприклад, подаруйте набір солодощів, а бонусом до нього новорічну прикрасу з логотипом компанії. Або ж затишний плед, а до нього блокнот та ручку. 

  • Особисті речі: небезпека помилитися.

До цієї групи подарунків відноситься туалетна вода, косметичні набори, одяг, аксесуари. Ну, по-перше, ви можете не вгадати з одягом, фасоном чи ароматом. Тому якщо ви вже прийняли рішення "за" особисті презенти– краще оберіть подарункову карту. Ви купуєте красивий сертифікат, в гарній яскравій упаковці. А працівник сам вирішує, в якому магазині і на який товар її використати. Усі задоволені й щасливі!

  • Оригінальний подарунковий набір.

Найлегше піти в магазин й купити готовий подарунковий набір – зараз таких багато: на будь-який смак та кошт. Але якщо ви підготуєте для своїх співробітників оригінальні новорічні корпоративні подарунки, вони відчують себе не просто частиною команди, а частиною великої сім'ї.  Це не просто формальність, а корпоративні цінності та командний дух! Що ж можна покласти в подарунковий набір? Для цього згадуємо вище зазначені поради: беремо продукцію з вашим лого. Наприклад, чашку чи бокал, блокнот, ручку, обкладинку на паспорт, брелок. Обов'язковим святковим елементом є солодощі – випічка чи шоколад. Додайте пляшку шампанського чи вина. Якщо ж ви проти будь-якого алкоголю – зупиніть вибір на каві, чаї чи какао з різними прянощами. Ідеальним варіантом корпоративного подарунка вважається корзина з солодощами, в якій щасливчик знайде мультибрендовий сертифікат. Це прекрасне поєднання приємного з корисним. Хорошим подарунком буде м'який затишний плед, теплі шкарпетки або капці. Можна додати трендову книгу. Але з літературою теж треба бути обережним. Не факт, що всі працівники люблять читати.

  • Оформлення подарунка: просто і зі смаком. 

Ваш подарунок усім своїм виглядом має нагадувати, що вже скоро-скоро Новий рік. Ідеальними помічниками в оформленні презентів будуть крафтовий папір та червоні стрічки. Не гіршим буде пакування в прозору упаковку з натуральним декором: шишки, палички кориці та горіхи. Оригінальним буде оформлення в скляну баночку. Але цей варіант підходить, якщо ви вирішили дарувати їстівні подарунки: мед, джем, варення, сухофрукти, прянощі та соуси.

  • Листівка: меседж з душею.

Так-так! Саме повідомлення від душі. Обов'язково написане від руки. Де кожного співробітника називають по імені. Вищим пілотажем буде оригінальне привітання для кожного працівника. Нехай воно буде лише на кілька рядків – але адресоване виключно йому. Індивідуальний підхід – це найкраща тактика при виборі новорічних подарунків.

Веселих свят та чудових подарунків!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше