Коноплянка: "Був молодий, дурний, набивав тату всякі"

Поширити в соціальних мережах:

Журналісти Профутболу на 2+2 поспілкувалися з Євгеном Коноплянкою у розташуванні збірної України!

Профутбол на каналі 2+2 розпитав Євгена Коноплянку про його гру в "Шальке" у новому сезоні, про амбіції та плани на майбутнє, а також про стосунки з колегами по збірній та татуювання.

Катастрофа – це якщо м’яко описати стан "Шальке" в Бундеслізі. Незабиті пенальті, коли м’яч утікав від воріт, або кумедні пропущені, коли захисники ховались від м’яча. Команда Євгена Коноплянки програвала всім.

"Мені просто було соромно перед вболівальниками. Тому що я уявляю, як вони приходять, а потім йдуть засмученими. Жах. Але колектив підтримував один одного. Тренер казав нам: "Ніколи не опускайте голову вниз, коли вболівальники дивляться. Ви повинні самі відповідати за свій результат. Це не кінець світу, тому продовжуємо, підняли голову й працюємо", – розповідає футболіст.

Однак у "Шальке" та загалом у Німеччині ніхто нікого не ображає, каже Євген:

"Коли ми програли третю гру, я був здивований, я думав, нам ніхто тне аплодуватиме, скажуть, мовляв, все, розвертайтесь. Але вони аплодували".

Мабуть, для Євгена Коноплянки це був найскладніший старт в житті. Команда не вигравала, а Євген отримав дебютну в кар’єрі червону картку – бо самому важко стримати емоції коли навколо дика атмосфера, переконаний футболіст:

"Там люди – звірі, готові вбити один одного, цю команду. Потрібно вміти стримувати себе, тому що можеш десь перенервувати".

Дивіться ексклюзивне і відверте інтерв’ю із футболістом у відео!

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше