"Командо"

"Командо"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: США, 1985 Жанр: бойовик, трилер Режисер: Марк Л. Лестер У ролях: Арнольд Шварценеггер, Рей Дон Чонг, Ден Хедайя, Вернон Уеллс, Джеймс Олсон, Девід Патрік Келлі, Алісса Мілано, Білл Дьюк, Дрю Снайдер, Шерон Уайатт

Колишній командир спецзагону, що брав участь у секретних операціях на Близькому Сході, СРСР і Центральній Америці, полковник у відставці Джон Матрікс під іншим ім'ям живе у великому будинку, далеко від міста, разом зі своєю одинадцятирічної дочкою Дженні. Але раптом  її викрадає колишній товариш по службі Джона. В обмін на життя дівчинки він вимагає, щоб Джон вчинив політичне вбивство.

Цікаві факти:

-          До фільму планувалось продовження, яке так і не було зняте через незацікавленість Шварценеггера. Сценарій нереалізованого сиквела був переписаний і перетворився на фільм "Міцний горішок", знятий в 1988 році, що подарував світу нового супергероя – Брюса Вілліса.

-          Арнольд погодився виконати головну роль, тому що, за його словами, це був перший сценарій з часів успіху "Термінатора", де йому не пропонували знову стати роботом.

-          Арнольд Шварценегер прагнув самостійно виконувати всі трюки без допомоги дублера. Навіть  у відомій сцені, де на швидкості 65 миль на годину йому довелося висіти, тримаючись за шасі літака. У результаті головний герой отримав вибите плече і кілька швів на руці й лікті.

Не пропустіть відомий бойовик "Командо" з молодим Шварценегером у головній ролі на "2+2" у суботу о 21:30!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше