"Схватка" - АНОНСИ серій

Поширити в соціальних мережах:

Дивіться серіал Схватка з понеділка по четвер о 20:15 в ефірі 2+2, або ОНЛАЙН.

 

  

16 СЕРІЯ - ВІДЕО

Псевдонім.

У стані алкогольного сп'яніння з вікна своєї квартири впадає письменник Сергій Бабенко. Сусіди загиблого запевняють, що той постійно щось приховував, а натхнення шукав у пляшці. Але ця смерть – не випадковість, а добре сплановане вбивство. Агентам буде непросто знайти злочинця, бо в квартирі, звідки випав Бабенко, немає ані доказів, ані особистих речей померлого.

 

  

15 СЕРІЯ - ВІДЕО

Викрадена.

Несподівана зустріч у магазині із сусідкою до смерті лякає чоловіка, бо вона померла п'ять років тому. Олена Вєтрова, так звали дівчину, потрапила в аварію разом зі своїм залицяльником. Тоді машина потонула у річці, але на місці трагедії поліція не знайшла тіла загиблих. Агенти дійсно знаходять Олену в базі зниклих безвісти, але не могла ж дівчина повстати з мертвих.

 

  

14 СЕРІЯ - ВІДЕО

Лотерейний білет.

На пішохідному мосту під колеса машини потрапляє інженер Сергій Грунь. Сліди на тілі жертви кажуть про те, що чоловік помер до аварії від побиття. Під час слідства виявляється, що перед смертю він хотів придбати вартісну іномарку, яка вочевидь була не по кишені простому інженеру. Можливо, Грунь виграв лотерейний білет та став жертвою кровавих грабіжників.

 

  

13 СЕРІЯ - ВІДЕО

Смертельний постріл.

У місті гучне вбивство. Загинув банківський аферист, у якого було чимало впливових ворогів. Анатолій отримав кулю прямо в серце, коли відпочивав з друзями на природі, але стрілок залишився непоміченим. Знайти вбивцю непросто, бо хлопець мав багато секретів та вів подвійне життя, за яке й жорстоко поплатився.

 

  

12 СЕРІЯ - ВІДЕО

Хижак.

На зупинці знайдено валізу із розчленованим тілом. Жертва – молода дівчина з великою кількістю порізів та клеймом на шиї у вигляді латинської літери V. Останній, з ким зустрічалась вбита, - її хлопець, і у нього нема алібі. Але експерт Борис Коган пам'ятає, що протягом останніх п'яти років вже не раз бачив таке клеймо, та з попередніми жертвами підозрюваний не пов'язаний. Невже маніяк, якого так і не зловили, знову вийшов на полювання?

 

  

11 СЕРІЯ - ВІДЕО

Приготувались! Зйомка!

Під час безтурботної прогулянки літній чоловік наштовхується на труп дівчини. Експертиза показала, що причина смерті – удушення, а жертва була вагітною. У квартирі вбитої агенти знаходять телефонний запис її шанувальника, якому вона не відповідала взаємністю. Можливо, він не витримав відмови та вирішив помститися красуні.

 

  

10 СЕРІЯ - ВІДЕО

Мисливець.

У міському парку знайдено тіло тихого та вірного сім'янина Антона Авдєєва. Ще ввечері чоловік відправлявся на полювання з друзями, а через кілька годин дістає кулю прямо в центрі міста. Під час розслідування агенти дізнаються, що у Антона був роман на стороні, в ніч вбивства він збирався провідати коханку. Судячи з усього, хтось дізнався про ці стосунки та вирішив провчити зрадника.

 

  

9 СЕРІЯ - ВІДЕО

Спадок.

Впливовий бізнесмен Марков вирішив зробити сюрприз коханій, але замість подарунка Олена отримала постріл у серце. Злочин скоїв невідомий, і, скоріше за все, жінка не була його ціллю. Виявляється, що три дні тому Марков вийшов з тюрми, а все майно перед арештом переписав на дружину. Чи хотів бізнесмен повернути свої гроші, чи до вбивства причетний помічник Олени – повинні з'ясувати агенти.

 

  

8 СЕРІЯ - ВІДЕО

Шукайте жінку.

У міському парку знайдено тіло молодої дівчини. Лабораторна експертиза показала, що її довго тримали у підвалі, а потім вбили ножем. За останній місяць це вже третє однакове вбивство, окрім того, усі жертви були студентками одного й того ж університету. Саме там Артур та Ганна починають пошуки вбивці.

 

  

7 СЕРІЯ - ВІДЕО

Удаваний хворий.

Просто у коридорі лікарні відбувається напад на хірурга, лікаря б'ють по голові тупим предметом. Найдивніше, що нападник - його друг і колега, невролог Шатний. Візит додому до підозрюваного шокує слідчих: вони знаходять труп дружини Шатного. За один день шановний фахівець і сім'янин перетворився на вбивцю і небезпечного психа.

 

  

6 СЕРІЯ - ВІДЕО

Шульга.

На дорозі у своїй машині вбивають чиновника одним сильним ударом ножа. Чоловік займав значне місце в управлінні залізниці, тому професійна діяльність стає першим мотивом для злочину. У колективі думки про начальника розходилися, крім того, в компанії ходили чутки про крадіжки і марнотратства. А про вбивцю точно відомо тільки одне: він лівша, до такого висновку прийшла експертиза після огляду тіла.

 

  

5 СЕРІЯ - ВІДЕО

Ідентичність.

При затриманні грабіжників банку під кулю потрапляє важливий свідок. Ним виявляється нобелевський лауреат, вчений Олексій Нарбут. Під час розслідування Гришина та Лавров дізнаються, що перед смертю він розіслав знайомим листа з проханням видалити усі дані з його комп'ютера. Професор намагався приховати смертоносний винахід, на який зараз полюють злочинці.

 

  

4 СЕРІЯ - ВІДЕО

Кладовище.

Власник похоронного бюро Олександр Гольдман знайдений мертвим прямо на робочому місці. Під час обшуку в конторі агенти знаходять велику партію гашишу, але в крові вбитого наркотик не знайдено. Перед смертю Гольдман отримував погрози від журналіста, який "розкопав" кримінальну сторону бізнесу вбитого. Слідчі повинні дізнатись, хто приховував свої злочини на кладовищі та яку роль у них відігравав загиблий.

 

  

3 СЕРІЯ - ВІДЕО

Дивись в обидва.

Літня жінка чує підозрілі звуки з квартири сусіда та вирішує подзвонити у поліцію. Однак оперативники не знаходять там  нікого. Відбитки пальців приводять їх до зниклого адвоката, який кілька днів тому перестав виходити на зв'язок. Нещодавно юрист програв справу бізнесмена, - за махінації той тепер повинен виплатити величезний штраф, - тому відразу потрапляє під підозру поліції. Паралельно виявляється, що адвокат зустрічався із заміжньою дівчиною. Поліція опиняється на роздоріжжі двох мотивів.

 

  

2 СЕРІЯ - ВІДЕО

Хелоуїн.

Гучне святкування Хелоуїну в офісі одної дизайнерської компанії закінчилось вбивством співробітника – системного адміністратора Дениса Коваля. По життю неконфліктний і тихий, а тепер мертвий та одягнений в костюм смерті, хлопець кілька годин стікав кров'ю в кабінеті директора. Кому він перейшов дорогу, та чому вбивство було більше схоже на страту – мають дізнатися слідчі.

 

  

1 СЕРІЯ - ВІДЕО

Клофелін.

Рибалка закінчується жахливим вловом: браконьєри витягають з річки тіло молодої жінки. Криміналісти впевнені, що причина смерті – отруєння клофеліном, на який вбита мала алергію. Хтось, знаючи про хворобу, підсипав отруту до кави. Тим часом, поліцейські дізнаються, що загибла була на грані розлучення та погрожувала чоловіку забрати все майно.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше