Картина Джанні Оттавіані з автографом Андрія Шевченка виставлена на благодійному аукціоні

Картина Джанні Оттавіані з автографом Андрія Шевченка виставлена на благодійному аукціоні
Поширити в соціальних мережах:

Олександра Лобода вже зібрала 265770 грн. на лікування Юрія Штрикуля з проекту "Здійсни мрію".

Уже цієї неділі, 16 жовтня, у прямому ефірі програми Профутбол на каналі 2+2 , ведуча Олександра Лобода презентувала на благодійні торги унікальний лот - картину відомого італійського художника Джанні Оттавіані, який присвятив колекцію колажів в техніці поп-арт футболу і своєму другу - відомому футболісту та тренера Андрію Шевченку. Цю картину  він писав спеціально для музею культової футбольної команди "Мілан", і оригінал там зараз і зберігається. Копію Джанні передав Андрію Шевченку, який на ній зображений. Тренер української збірної вирішив передати цей лот зі своїм автографом  та автографом художника для благодійного аукціону, присвяченого проекту "Здійсни мрію", куратором якого є Ліда Таран.  Торги вперше відбуваються на новому аукціонному сайті. Майданчик АУКРО, на жаль, вже не працює. Однак раніше зареєстровані акаунти з АУКРО можна відновити на новій платформі NEW AUCTION. Стартова ціна 1000 грн., робіть ставки та пам'ятайте, що добро завжди повертається!

Олександра Лобода

Олександра Лобода презентувала новий лот аукціону 

І зараз ми всі сподіваємося, що торги по картині будуть щасливими, і ми зможемо більше коштів передати для порятунку юного футбольного вболівальника Юрія Штрикуля, якому потрібна дорога операція для успішної боротьби з лейкозом. А ще ми допоможемо здійснити заповітну мрію Юри - побувати на футбольному матчі за участю Кріштіану Роналдо і познайомитися з ним.

Знаменита картина Джанні Оттавіані

Знаменита картина Джанні Оттавіані 

"Це картина італійського художника. І ви можете мати частинку футбольної Італії, адже оригінал цієї картини прикрашає стіни знаменитого музею "Мілану" з автографом Андрія Шевченка та автора Оттавіані", - коментує Олександра Лобода.

Робіть свої ставки за унікальний лот та дивіться результати розіграшу цього лоту вже цієї неділі, 23 жовтня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2. Переможець торгів за цей лот отримує суперподарунок - м'яч від телеканалу 2+2 з автографами гравців збірної України по футболу.

М'яч з автографами гравців збірної України

Суперподарунок від 2+2 - м'яч з автографами гравців збірної України по футболу 

Нагадаємо, що Саша разом з  футболістами допомагає 12-річному Юрію Штрикало з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися мовою жестів. Та біда не приходить одна: він бореться ще й зі складним діагнозом - лейкозом.

Юрко вже здійснити одну мрію і зустрівся з українськими футболістами та побував у Києві на тренуванні улюбленої команди - Динамо. З вірою в одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира – Криштіану Роналдо.

Юрій Штрикал

Маленький вболівальник Юрко Штрикал разом з улюбленою командою 

Для того, щоб врятувати життя Юрка, потрібне детальне обстеження та складна операція з трансплантації кісткового мозку. Саме тому всі зібрані кошти від продажу лотів футболістів будуть направлені не лише на здійснення його заповітної мрії, але й на лікування маленького футбольного шанувальника. Вже зібрали 265 770 грн., але ще не вистачає близько 300 000 грн. тож  ми продовжуємо збір коштів. Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги тривають протягом тижня.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи 1+1 медіа та ВБФ "Крона", під кураторством Лідії Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше