Готові домашні завдання: найкращі YouTube-канали для батьків

Готові домашні завдання: найкращі YouTube-канали для батьків
Поширити в соціальних мережах:

До ночі сидите з дитиною над пошуком правильної відповіді для домашки? Видихайте! Ми підготували добірку YouTube-каналів із ГДЗ!

Математика

Мало того, що завдання треба розв’язати, так ще ж потрібно і пояснити дитині звідки взялася відповідь. Важко? Тоді YouTube-канал «Математика вдома» – саме для вас. 

Тут зібрані в основному завдання для учнів 5 та 6 класів, розв'язок супроводжується детальним поясненням. Але якщо проблема не з конкретною домашкою, а у дитини пробіли з певними темами й ви задумалися над репетитором – то цей блог допоможе вам зекономити. Тут є відео з поясненнями конкретних тем. 15 хвилин перегляду – і ви «в темі» разом з дитиною!  


А ось канал «uklasicomua» підійде для тих, хто попрощався з простою арифметикою і гризе граніт знань із алгебри та геометрії. Для випускників тут навіть зібрали правильні відповіді до завдань із ЗНО!

 
Фізика

Складні формули й закони – легко і доступно. YouTube-канал Андрія Ісаки, директора однієї зі шкіл на Київщині, можна назвати топовим серед батьків і дітей. Чи то легке і цікаве пояснення Андрія, чи діапазон аудиторії, для якої підготували пояснення, зібрали на каналі більше 4500 підписників. Тут є правильне виконання усіх шкільних завдань із 7 по 10 клас. Немає хіба що 11 класу, але тоді ви вже навряд чи будете перевіряти домашку своєї дитини.


Українська мова

Правопис, пунктуація й легкі, на перший погляд, завдання з рідної мови інколи ставлять вас у глухий кут? Не біда. На каналі «ВШКОЛЕ» не лише зібрані усі правила з української мови, але є й пояснення домашніх завдань. До речі, якщо першого YouTube-каналу із математичними вправами Вам не достатньо, спробуйте пошукати готові рішення і тут – автори каналу потурбувалися, щоб батьки п’ятикласників мали готові рішення з усіх предметів в одному місці.  


Англійська

Навіть якщо у школі Ви вивчали німецьку – це не виправдання для дитини, якій треба допомога з англійською домашкою. Вмикайте YouTube-канал «English tutor» та проходьте шкільні уроки разом! Це майже репетитор, тільки безкоштовний. Якщо ваші діти навчаються у 2-4 класах – цей канал для Вас. 


А якщо ваші діти вже старшокласники – заходьте на канал «Англійська по-простому». Тут лише за одну хвилину можна дізнатися, що таке модальні дієслова і яка різниця між займенниками «so» і «such». 


Легких рішень, гарних знань та високих оцінок! 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Читати більше