Гороскоп з 12 до 18 липня: Близнюки гребтимуть гроші лопатою

Гороскоп з 12 до 18 липня: Близнюки гребтимуть гроші лопатою
Поширити в соціальних мережах:

Чого нам чекати від майбутнього тижня?

У житті ніколи не проходить усе гладко і стабільно. Інакше було б дуже нудно, погодьтеся? Передбачити, що з нами станеться наступної секунду не може ніхто. Однак убезпечити і застерегти можуть зірки. І так – що ж приготував нам майбутній тиждень з 12 по 18 липня 2021 року – читайте у гороскопі.

Овен

Пора щось робити зі своєю поведінкою і ставленням до оточуючих. В іншому випадку, ризикуєте нажити ворогів і залишитися без друзів. Проявіть трохи розуміння і співчуття. Для вас це нічого не вартує, а для інших – дуже важливий момент у ваших взаєминах.

Телець

Гороскоп з 12 до 18 липня каже, що цього тижня Тельцям буде туго. І це жодним чином не стосується вашого фінансового становища. Навпаки – труднощі будуть в тому, що вам потрібно буде відмовитися від стабільності та достатку. Для чого? Аби зрозуміти, чого насправді хочете.

Близнюки

Для Близнюків цей тиждень пройде під гаслом – досягнення цілей! Вам, нарешті, заплатять за давно зроблену роботу. Надійдуть нові пропозиції. Можливо навіть підписання перспективних контрактів. Як то кажуть – гребіть гроші лопатою. Але не забувайте про відпочинок!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: День без купальників: які свята чекають на нас наступного тижня?

Рак

Гармонія – це те, що вам потрібно буде у майбутньому тижні. Ви знайдете нових друзів, які, цілком можливо, залишаться з вами на все життя. Від коханих можете чекати приємних і несподіваних сюрпризів.

Лев

Гороскоп з 12 до 18 липня «кричить» Левам – досить відкладати важливі справи на завтра. Майбутній тиждень спонукає до сприятливих вирішень всіх незакінчених або запланованих справ. Луше всього буде вирішити їх до кінця тижня, а на вихідні відправитися на дачу.

Діва

Ви часом перегинаєте палицю. На поточному тижні вам варто зменшити свій запал до оточуючих людей, утримайтеся від конфліктів. У сім'ї теж є проблеми – більше цінуєте коханих, а близьким – дайте можливість самостійно вирішувати, що їм потрібніше і необхідніше.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українська Сахара: як її знайти?

Терези

На початку тижня Терезів чекає пропозиція, від якої вони просто не зможуть відмовитися. Нова робота або кар'єрне зростання. Ці несподівані сюрпризи долі підштовхнуть деяких представників цього знаку зодіаку на більш серйозний крок – створення сім'ї. Не бійтеся діяти – у вас все вийде у всіх сферах!

Скорпіон

Зірки радять ставити перед собою масштабні завдання і намагатися їх реалізувати. По-перше, ви перевірите свої сили, по-друге – заробите авторитет і по-третє – зробите щось дійсно значиме.

Стрілець

Гороскоп з 12 до 18 липня радить стрільцям бути обережніше і не довіряти малознайомим людям. Є ймовірність підстави, а це може призвести до фінансових втрат. Також варто бути уважними з вибором другої половинки – можливо вона переслідує корисливі цілі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Райський острів в Україні: де він знаходиться?

Козеріг

Все таємне стає явним – про це Козерогам варто пам'ятати цього тижня. Є ймовірність великих конфліктів з партнерами по бізнесу через таємниці. Спробуйте наступного тижня взяти відпустку – і відпочити зможете, і уникнути незручних ситуацій.

Водолій

На тижні з 12 до 18 липня намагайтеся провести в гостях. Запрошують – погоджуйтеся, мовчать – кличте самі куди-небудь. Спілкування з друзями допоможе вам зняти стрес і тривогу, які накопичилися за останній час.

Риби

Вам буде здаватися, що на вас звалилося все і одразу: керівник додав пункти до вашого списку обов'язків, дівчина повідомила про незаплановану вагітність, прорвало труби у ванній і мама просить приїхати допомогти. Все це витримати вам під силу! Просто потрібен час аби це усвідомити – візьміть відгул і відпочиньте хоча-б день!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як правильно у спеку користуватись кондиціонерами, щоб не захворіти

Всесвіт посилає нам тільки ті випробування, з якими ми можемо впоратися. Наскільки нам буде це важко зробити – залежить лише від нас. Аби підвищити ваш, так би мовити «бойовий дух» на бій з буденними проблемами, пропонуємо подивитися реальні історії людей, які змогли самотужки вижити в океані. Дивіться випуск проекту «Загублений світ» просто зараз:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше