Галкін і Пугачова стали ізгоями в рф: росіяни нарікають, що країна годувала їх з руки, а вони її зрадили

Галкін і Пугачова стали ізгоями в рф: росіяни нарікають, що країна годувала їх з руки, а вони її зрадили
Поширити в соціальних мережах:

Найвідоміша зіркова пара рф не витримала кремлівської брехні…

Російські знаменитості стали тікати з країни-агресора. Навіть Примадонна Алла Пугачова вирішила полетіти подалі від кремлівської брехні. Перед своїм від’їздом сім’я засудила дії російської влади та напад на Україну. На своїй сторінці в соцмережі зірка розмістила чорно-біле фото з хештегами «ні війні», «ми проти війни». А її чоловік Максим підтримав українців:

«З раннього ранку на зв’язку з рідними та друзями з України. Не передати словами, що я відчуваю. Як все це можливо! Не може бути виправдань війні. Ні війні»

Залишили свій замок у Підмосков’ї, взяли дітей Гаррі та Лізу, і вирушили з країни ще 28 лютого. Пугачова завжди подорожувала потягами через свою аерофобію, але зараз, ймовірно, через більшу боязнь російської агресії, ніж польотів, вирушили літаком, полетіли до Ізраїлю.  

Алла Пугачова входить у 100 найвпливовіших жінок росії, має безліч державних нагород, але в одну мить стала ворог власної батьківщини. Хвиля хейту від російських ЗМІ, що належать кремлівському керівництву, намагалися захлиннути сім’ю Пугачової і Галкіна. Видання майоріли про нібито інсульт Пугачової, а потім про наче інфаркт. Але Алла Пугачова здорова. На захист дружини став Галкін.

«Я розумію, що у вас команда мене очернити, змішати з брудом і показати наскільки мені тут погано. Ви вже написали, що я ходжу по перукарнях і скаржуся і що діти мої не можуть бути влаштовані у школу. І що Алла в передінфарктному стані. І у мене все так погано. От дивіться, візьміть цей папірець на якому ви все це написали, розітріть його і підітріться. Мені добре», - заявив Галкін

Через це російська влада наказала прибрати усю рекламу з телеканалів за участю Максима. А самі ж росіяни у коментарях не можуть вгамуватися і обурюються, як Галкін і Пугачова могли зрадити росію, яка їх «з руки годувала».

«Ви мене з кимось плутаєте. Я з руки не їв. Я працював і годував державу податками. І як будь-який громадянин маю право на особисту думку, навіть якщо вона державі не подобається», - відповів артист

Кого зі знаменитостей підтримала Пугачова за проукраїнську позицію? Чи правда, що Максим та Алла планують стати громадянами Ізраїлю? Чим Галкін планує займатися на новому місці? Про допомогу сімейства українським біженцям та багато іншого дивися у сюжеті програми «Гроші»

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше