#FootballHub: Євген Коноплянка розповів, скільки разів на день качає прес

#FootballHub: Євген Коноплянка розповів, скільки разів на день качає прес
Поширити в соціальних мережах:

Нова футбольна медіа-платформа #FootballHub продовжує перевіряти інтелектуальний рівень українських футболістів в рубриці "Футбольний на голову".

Вже сьогодні о 19.00 на youtube-каналі #FootballHub шанувальники футболу побачать новий випуск програми, героєм якої стане віце-капітан національної збірної України Євген Коноплянка.

Під час вікторини Євген розповість, скільки разів на день качає прес. "Маркус нас часто змушував качати прес. Я думаю, що в день ми робили по 200-300 скручувань. Але хочу сказати, якщо я б зрозумів, що додаю у вазі, то, звичайно, збільшив би навантаження. А поки бачу, що проблем з цим немає", - поділився Євген.

Також український футболіст зізнався, скільки часу кожного дня витрачає на зачіску, як у Кріштіану Роналду, та в якій країні не зміг би грати навіть за великі гроші.

Нагадаємо, що в рамках гри ведучий перевіряє, наскільки добре футболісти знають історію свого ж виду спорту. Рубрика складається з трьох раундів, кожен з яких містить 5 питань: "Правда чи неправда", "Український футбол" і "Світовий футбол". Футболіст може скористатися трьома підказками: дзвінок другу, 50/50 і допомога ведучого.

#FootballHub - нова футбольна медіа-платформа, створена редакцією програми "Профутбол". Особливістю #FootballHub є власне відео виробництво, присутність журналістів на всіх футбольних матчах, щоденні ексклюзиви, стрімінг з різних подій тут і зараз. Більше новин футболу шукайте на сторінках проекту в соціальних мережах Facebook, Instagram та YouTube та дивіться у ВІДЕО:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше