Флойд Мейвезер хоче битися із Макгрегором у полегшених умовах

Флойд Мейвезер хоче битися із Макгрегором у полегшених умовах
Поширити в соціальних мережах:

Чемпіон світу у п'яти категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший готовий змінити умови поєдинку із Конором Макгрегором та дати супернику невелику перевагу.

Заради бою, який ще на початку року здавався нереальним, Флойд Мейвезер-молодший повернувся з відставки. Останнього разу непереможений чемпіон виходив на ринг у вересні 2015 року.

Зухвалий ірландець Конор Макгрегор ніколи не займався боксом професійно. Його останній бій відбувся у листопаді минулого року, коли він завдав поразки Едді Альваресу та увійшов у історію UFC як перший володар одночасно двох титулів.

Першочергово Мейвезер та Макгрегор планували провести бій за всіма правилами боксу, згідно яких боксери виходять на ринг у 10-унцієвих рукавицях. Днями Мейвезер повідомив, що хоче змінити рукавиці на легші, які будуть більше схожі на ті, до яких звик Макгрегор у Октагоні.

"Я пропоную Макгрегору битися у 8-унцієвих рукавицях. Я готовий на будь-яку пропозицію, яка дозволить Макгрегору почувати себе на ринзі комфортно. Я готовий підлаштуватися. Ми повинні дати фанатам боксу та змішаних єдиноборств те шоу, яке вони хочуть бачити", - заявив Мейвезер на своїй сторінці у соцмережах. Про це повідомляє Вloodyelbow.com.

Довгоочікуваний поєдинок Мейвезер – Макгрегор має відбутися 26 серпня на арені "T-Mobile" у Лас-Вегасі.

А вже цієї неділі, 6 серпня, о 23:15 дивіться на 2+2 вечір змішаних єдиноборств UFC Fight Night 114 із головним боєм Петтіс - Морено!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше