Екс-гравець "Брюгге" і збірної України розповів про проблеми клубу перед грою з "Дніпром"

Екс-гравець "Брюгге" і збірної України розповів про проблеми клубу перед грою з "Дніпром"
Поширити в соціальних мережах:

Сергій Серебренников - про те, на що мають звернути увагу дніпряни перед протистоянням з бельгійцями

"Брюгге" вісім років прожив без трофеїв. І ось кілька тижнів тому поповнив клубний музей. У фіналі Кубка Бельгії синьо-чорні здолали одвічного суперника - "Андерлехт". Крім того, команда - головний претендент на чемпіонство, у Лізі Європи поки що не програла жодного матчу.

За словами екс-гравця "Брюгге" і збірної України Сергія Серебренникова, головний фактор, завдяки якому складається такий успішний сезон для команди, - це тренер Мішель Прюдомм.

"Прюдомм знає, що хоче від гравців. А гравці об'єдналися навколо тренера. Є 11 чоловік, вони грають. У Прюдомма є ротація складу, особливо попереду. І всі це сприймають нормально. Всі б'ються, всі грають", - говорить він.

Якщо в атаці у "Брюгге" по кілька претендентів на кожну позицію, то у захисті ротацію особливо не проведеш. Правий захисник Меньє отримав дискваліфікацію. Центрбек Дуарте залишився поза грою щонайменше на кілька тижнів.

В той же час, є і неприємна новина для "Дніпра" - видужав Васкес.

"В останній грі він вийшов на заміну. У Прюдомма навіть можуть виникнути проблеми. На його позиції проявили себе інші гравці. Рафаелов зараз лідер в півзахисті. Якщо з'явиться там ще й Васкес, кожен може тягнути ковдру на себе", - продовжує Серебренников.

Якщо Прюдомм вирішить поєднати Васкеса з Рафаеловим, останній може вийти на правому фланзі - проблемній зоні "Дніпра" після втечі Ежідіо. Кращій варіант - дуже швидкий і технічний бразилець Гедоз. Але у нього проблеми зі здоров'ям.

"У нього проблеми з паховими кільцями, не впевнений, що він буде грати. Наскільки я знаю, йому дали один місяць паузи. Після закінчення сезону він відправиться на операцію", - додав екс-кравець клубу.

У "Брюгге" повно проблем. Але в жодному разі неможна ставитися до суперника поблажливо. Бельгійці проводять чудовий сезон.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше