Едуард Соболь розповів, як грав з Олександром Зінченко у FIFA та жив в одному дворі з Коноплянкою

Едуард Соболь розповів, як грав з Олександром Зінченко у FIFA та жив в одному дворі з Коноплянкою
Поширити в соціальних мережах:

Нова футбольна медіа-платформа #FootballHub продовжує перевіряти інтелектуальний рівень українських футболістів у рубриці "Футбольний на голову". Героєм другого випуску став захисник ФК Шахтар Едуард Соболь.

Під час вікторини Едуард Соболь розповів, що є справжнім шанувальником комп'ютерної гри "FIFA", але ще жодного разу не зміг перемогти українського футболіста Олександра Зінченка.

"Зіна вдень і вночі грає на цій приставці, і поки ніхто не зміг його переграти", - зізнався футболіст.

Також захисник "гірників"  поділився, що в дитинстві жив в одному дворі з Євгеном Коноплянкою і навіть ходив до нього в гості. "Зараз ми завжди раді бачити один одного. Пам'ятаю, як в дитинстві прийшов до нього додому, а він нас з сестрою почав обстрілювати з пістолета з присосками", - пригадує Едуард.

Нагадаємо, що в рамках гри ведучий перевіряє, наскільки добре футболісти знають історію свого ж виду спорту. Рубрика складається з трьох раундів, кожен з яких містить 5 питань: "Правда чи неправда", "Український футбол" і "Світовий футбол". Футболіст може скористатися трьома підказками: дзвінок другу, 50/50 і допомогу ведучого.

Більше новин футболу шукайте на сторінках проекту в соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter та YouTube.

#FootballHub - нова футбольна медіа-платформа, створена редакцією програми "Профутбол". Особливість #FootballHub є власним відеовиробництво, присутність журналістів на все футбольному матчі, щоденні ексклюзив, стрімінг з різним подіями тут і зараз.

Подробиці дивіться у ВІДЕО.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше