Джошуа: Я можу побити і Тайсона Ф'юрі

Джошуа: Я можу побити і Тайсона Ф'юрі
Поширити в соціальних мережах:

Британець зазначив, що точно переможе Вайта, а після - добереться і до Ф'юрі.

12 грудня на критому стадіоні "Arena O2" у Лондоні відбудуться два боксерські поєдинки між британськими суперважковиками.  Перший бій пройде між ще не переможеними 25-річним золотим медалістом Олімпіади-2012 Ентоні Джошуа (13-0, 13 КО) та 27-річним Ділліаном Вайтом (15-0, 12 КО), на кону якого стоятиме титул Чемпіона Великобританії у надважкій вазі.

Поєдинок обіцяє бути видовищним: Вайт вже перемагав Джошуа на любительському рингу у 2009 році. Тоді Вайт, для якого поєдинок зі співвітчизником став дебютним у боксерській кар'єрі, два рази відправив противника у нокдаун та переміг за кількістю набраних очок.

Для того, щоб зустрітись з Ділліаном Вайтом, Ентоні Джошуа повинен був 12 вересня на цій же арені перемогти шотландця Гарі Корніша, який не знав поразки до зустрічі з супротивником. Вайт передбачав хід боксерського бою та вже знав наперед, що в грудні боксуватиме з Джошуа.

"Я говорив, що Джошуа пройде крізь Корніша в першому раунді, що він і зробив. Джошуа може вдарити, і у нього хороша швидкість. Але я - машина! Я не боюся нікого. Я добре підготуюся і повернуся до Лондона, щоб нокаутувати Ентоні Джошуа", - зазначив Ділліан Вайт.

Поки Вайт переконаний у своїй перемозі, "боксерська еліта" бачить майбутнього чемпіона саме у Джошуа. Так прокоментував потенціал британця Володимир Кличко ще перед своєю невдачею в поєдинку з Тайсоном Ф'юрі.

"Я зустрічався з багатьма суперниками, і за останні 25 років я побачив одну людину, у якої є потенціал стати справжньою зіркою боксу. Ентоні володіє всіма інструментами, щоб стати великим чемпіоном в рингу і за його межами. Я думаю, йому потрібно рухатися вперед, і в кінцевому підсумку наш бій може відбутися, якщо я все ще буду в боксі", - сказав Володимир Кличко.

Сказане українцем "якщо" було як ніколи доречним, тому що на сьогодні для Джошуа бій з Кличком вже не є актуальним. Він прагне битись з Тайсоном Ф'юрі, хоча зазначив, що не передбачив перемоги британця у поєдинку з Володимиром.

"Кожного разу, коли я зупинявся на заправці або заходив в соціальні мережі, всі запитували мене, коли я буду битися з Тайсоном Ф'юрі. Ще до того, як він став чемпіоном. Глядачі хочуть цього бою, і коли-небудь він обов'язково відбудеться. Поки я сконцентрований на 12-му грудня. У цей день я повинен виграти. Вважаю, що я можу побити будь-кого. І так, я можу побити і Тайсона Ф'юрі. Чесно кажучи, я був впевнений у перемозі Кличка. Але потрібно віддати належне Тайсону. Ф'юрі повернув бокс до Великобританії. Тут вже ми з Ділліаном Вайтом наведемо шереху", - заявив з впевненістю Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, що 12 грудня після бою Джошуа – Вайт на ринг вийдуть також Кріс Юбенк (20-1, 15 КО) та Гаррі О'Салліван (22-1, 15КО). Боксери битимуться за звання офіційного претендента за версією WBA у середній вазі, чемпіоном у якій є на сьогодні казахстанець Геннадій Головкін (34-0, 31 КО).

Дивіться пряму трансляцію поєдинків з Лоднона Ентоні Джошуа – Ділліан Вайт та Кріс Юбенк – Гаррі О'Салліван на "2+2" у суботу о 23:30.

Повтор у неділю о 09:00.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше