"Дніпро" - "Севілья". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"

"Дніпро" - "Севілья". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"
Поширити в соціальних мережах:

Дніпряни жодного разу не брали участь у фіналах єврокубків, іспанці можуть виграти Лігу Європи вдруге поспіль

Фінал Ліги Європи - перша зустріч між "Дніпром" та "Севільєю". Раніше команди не грали. Дніпрян, взагалі тільки раз жереб зводив з іспанськими командами. У Кубку УЄФА 2004/05 вони поступилися "Сарагосі" 1:2. "Севілья", у свою чергу, чотири рази грала з українськими клубами. І жодного разу не поступалася - одна нічия і три перемоги.

"Дніпро" на вихідних резервним складом здобув вольову перемогу над "Шахтарем" 3:2, не давши тому достроково оформити "срібло" чемпіонату. Мирон Маркевич дав відпочити гравцям основного складу перед грою у Варшаві. "Севілья" в останньому турі чемпіонату Іспанії обіграла "Малагу" з тими ж 3:2 і фінішувала на п'ятому місці.

Букмекери вже традиційно для дніпрян вважають їх аутсайдерами протистояння. Ставки на виграш Ліги Європи іспанцями приймають з коефіцієнтами 1.25-1.35, українцями - 3.50-3.70. Статистика виступів у нинішньому євросезоні нашої команди значно гірше за суперника. Шість перемог, по чотири нічиї і поразки проти десяти перемог, три нічиї і поразки. Але на боці "Дніпра" важливий факт. Нинішній єврокубковий фінал - четвертий для українських клубів. Попередні три ми незмінно вигравали: "Динамо" - Кубок кубків у 1975 і 1986 роках, "Шахтар" - Кубок УЄФА в 2009 році.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич:

"Вивчаємо "Севілью" досить серйозно. Інформації достатньо. Я вважаю, що за силою команда знаходиться в десятці кращих в Європі, а під силою я маю на увазі і склад, і гру. Не так давно "Севілья" сильно зіграла і з "Барселоною", і з "Реалом". З першою була нічия, "Реалу" програли в один м'яч, але гра була абсолютною рівною. Так що суперник серйозний, ну а якщо порівнювати з нашими командами, то це рівень "Шахтаря", "Динамо". Напевно, ці дві команди могли б з "Севільєю" грати на рівних".

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері:

"Дніпро" став справжнім відкриттям цієї Ліги Європи. Ця команда вибила ряд топових, набагато більш іменитих клубів. Українці перемогли "Олімпіакос", "Аякс", "Брюгге" і "Наполі", який вважався фаворитом турніру після перемоги над "Вольфсбургом". Це означає, дніпропетровці заслуговують місця у фіналі. І раз вже "Дніпру" вдалося здолати настільки серйозні команди, він може виграти і у "Севільї". Ми ставимося до суперника з повагою. Будемо скромними, не будемо вважати себе фаворитами. Команда буде битися. Ми будемо вимогливими до себе".

27 травня на каналі "2+2" відбудеться грандіозний футбольний вечір. До фінального матчу Ліги Європи УЄФА програма "ПроЛігуЄвропи" підготує спеціальну виїзну студію зі стадіону "Народови" (Варшава).

Початок трансляції матчу "Дніпро" - "Севілья", дивіться о 21:45

Онлайн-трансляція на сайті телеканалу "2+2" http://2plus2.ua/

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Читати більше