Дивіться на "2+2" пряму трансляцію матчу "Аякс" - "Дніпро"

Дивіться на "2+2" пряму трансляцію матчу "Аякс" - "Дніпро"
Поширити в соціальних мережах:

Дніпряни вирушили до Голландії без головного тренера Мирона Маркевича і кількох гравців основи. Чи вистачить їм мінімальної перемоги, здобутої вдома?

Перемога 1:0 над "Аяксом" дає "Дніпру" хитку перевагу перед повторною грою. Господарям буде забезпечена божевільна підтримка трибун, а у складі "Дніпра" на поле не зможуть вийти відразу кілька гравців основи. Федецький, Ротань, Зозуля дискваліфіковані, Матеус травмований. Крім того, в Амстердам не полетів головний тренер Мирон Маркевич. Він захворів, керувати командою буде старший тренер Олександр Іванов.

У "Аякса" своя втрата - вилетів Бойлесен. Але відновилися Мойсандер і Сігторссон. Останній, нарешті, залікував травму коліна і вже встиг зіграти за "молодіжку" свого клубу.

Господарі перед повторним поєдинком відзначилися розгромною гостьовою перемогою над середняком "Ередивізі" Херенвеном" 4:1. Підопічні Франка де Бура потужно почали гру, забивши в перші 12 хвилин два м'ячі. "Дніпро", в свою чергу, переміг вдома запорізький "Металург" 1:0. Це третя поспіль мінімальна перемога дніпропетровців.

Додамо, у гостьових іграх з представниками Нідерландів в єврокубках "Дніпро" показував дуже непоганий результат - дві перемоги і одна нічия. У свою чергу, "Аякс" у двох останніх домашніх матчах на європейській арені двічі виграв, жодного разу не пропустивши.

Дивіться пряму трансляцію матчу Ліги Європи "Аякс" - "Дніпро" у четвер, 19 березня, о 22:00 на телеканалі "2+2". Онлайн-трансляція буде доступна на нашому сайті.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше