"Динамо" обіграло "Дніпро" й очолило турнірну таблицю

"Динамо" обіграло "Дніпро" й очолило турнірну таблицю
Поширити в соціальних мережах:

"Динамо" обіграло у гостях "Дніпро" з рахунком 2:1. Тепер київський клуб очолює турнірну таблицю Чемпіонату України, а "дніпряни" оговтуються від першої поразки в сезоні. 

Уже зі стартових хвилин обидві команди показали своє бажання забити у ворота суперника. На 14-й хвилині поєдинку Гусєв міг відкрити рахунок у матчі, але Бойку вдалося перевести удар на кутовий. Через шість хвилин Гармаш влучив у штангу воріт, а через чотири "Динамо" забило перший м'яч, правда не без допомоги гостей.  Гусєв хотів перекинути м'яч Мораесу в центральну зону. Захисник "Дніпра" Дуглас кинувся перехоплювати передачу і випадково закинув круглого за комірець Бойка. Через кілька хвилин йому вдалось вибачитись за автогол, заблокувавши удар Рибалки у ворота "дніпрян".

Дніпро - Динамо - 0:1. Відео автоголу Дугласа

На 40-й хвилині Мораес у падінні передав м'яч з центра поля на правий фланг Андрію Ярмоленку. Бойко кинувся на зустріч нападнику. Андрій швидко зорієнтувався і спасував на Мігеля Велозу. Португалець сильним ударом відправив м'яч у сітку воріт і подвоїв рахунок матчу.

Дніпро - Динамо - 0:2. Відео голу Велозу

Гравці "Дніпра" намагалися використати компенсовані арбітром три хвилини максимально ефективно. Тільки старання команди не завершились голом: Матеус, після передачі Селезньова, пробив поруч зі штангою.

Другий тайм господарі поля розпочали в бойовому дусі. На 48-й хвилині не вдалося забити м'яч Романові Безусу, а удар від Селезньова Рибка відбив ногою. Правда, це була його фатальна помилка. Відбитий воротарем м'яч полетів прямісінько до Федорчука, який з дальньої дистанції поцілив у площину воріт. М'яч ледь торкнувся стійки і залетів у сітку.

Дніпро - Динамо - 1:2. Відео голу Федорчука

Після пропущеного гола, "Динамо" зміцнило оборону і не давало можливості пробити у свої ворота. На 58-й хвилині Мораес міг забитий третій м'яч для киян, але Бойко вчасно вискочив з воріт. Зрівняти рахунок міг Руслан Ротань на 83-й хвилині, але йому завадив Рибка.

В результаті матч закінчився з рахунком 2:1. "Динамо" продовжує свою переможну серію в Чемпіонаті України і очолює таблицю з дванадцятьма балами. "Дніпро" опускається на сьому позицію. В активі команди Мирона Маркевича всього п'ять балів.

"Обидві команди можуть грати краще. Було багато помилок. Відчувається, що ще не в формі і "Динамо", і ми тим більше. Бо у нас є свої проблеми з гравцями, які хочуть піти, а клуби ніяк не можуть домовитися між собою, тому не так і грається. Гра не вразила з обох сторін", - зазначив після матчу головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич.

Матч п'ятого туру ЧУ "Динамо" зіграє вдома з "Карпатами". Поєдинок транслюватиме канал "2+2" у суботу, 15 серпня, о 19:15"Дніпро" в п'ятницю, 14 серпня, зустрінеться в Одесі з донецьким "Шахтарем".

Нагадаємо, що "гірники" перенесли матч з "Дніпром" на стадіон "Чорноморець" через незадоволення тим, що львівські вболівальники підтримували дніпропетровську команду на "Арені-Львів". 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше