"Динамо – Металіст" і "Карпати – Металург Запоріжжя". Пряма трансляція матчів на "2+2"

"Динамо – Металіст" і "Карпати – Металург Запоріжжя". Пряма трансляція матчів на "2+2"
Поширити в соціальних мережах:

У суботу на каналі "2+2" відбудеться пряма трансляція матчів 13-го туру Чемпіонату України 2015/2016 "Динамо – Металіст" і "Карпати – Металург Запоріжжя".

Гра киян з харків'янами пройде 31 жовтня на столичному НСК "Олімпійський", трибуни якого будуть частково недоступні для футбольних фанатів. Чотири сектори стадіону закрили за рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, який вирішив покарати "Динамо" за дії вболівальників київської команди під час матчу проти "Шахтаря". Те ж стосується і футбольного клубу "Карпати", фанати якого неправомірно використовували піротехнічні засоби під час матчу з "Ворсклою". На додачу, обидві команди повинні заплатити штраф у розмірі 250 тис. гривень.

Головний тренер харківського "Металіста" Олександр Севідов заявив, що його гравці у грі з "Динамо" налаштовані тільки на перемогу. Для побудови тактики гри тренер спостерігав за матчем киян з "Олімпіком" та вже розпочав роботу на помилками.

"Я разом зі своїми помічниками розбирав попередній поєдинок з "Олімпіком", щоб провести роботу над помилками, дивився матчі за участю "Динамо", загалом, готував ґрунт для теоретичних і практичних занять. Звичайно, ми очікуємо дуже серйозного матчу. Знаємо, що проти учасника Ліги чемпіонів потрібно діяти максимально сконцентровано і з повною самовіддачею. Ми боремося і будемо боротися за престиж клубу, а також за те, щоб якомога швидше вибратися з цієї психологічної ями", - зазначив Олександр Севідов на офіційному сайті ФК "Металіст".

Запорізький "Металург", у свою чергу, проведе 31 жовтня матч з "Карпатами" на виїзді у Львові. І поки тренер "Металіста" розробляє спеціальну тактику, гравці "Металурга З" протягом тижня підтримували форму самостійно. Спочатку команді було важко зібратись та взяти себе в руки після програшу у матчі з "Чорноморцем". Після – на базі клубу відімкнули світло, тому збори знову перенеслись. Наразі футболісти все-таки проводять тренування, але їм здається, що на даний момент у "Металурга" немає керівників, так як з виконуючим обов'язки президента Андрієм Шевчуком гравці бачились аж півтора місяці тому.

Хто одержить верх в суботніх баталіях? Не пропустіть пряму трансляцію матчів 13-го туру Чемпіонату України "Динамо – Металіст" і "Карпати – Металург Запоріжжя" у суботу 31 жовтня о 16:50 та 19:20 на каналі "2+2".

Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше