Детективні історії та трохи магії: Що дивитися на 2+2 цього тижня?

Детективні історії та трохи магії: Що дивитися на 2+2 цього тижня?
Поширити в соціальних мережах:

Перелік найцікавіших стрічок, що вже незабаром транслюватимуться на 2+2.

  • Касл-3

З понеділка по четвер о 21:35.

Відомий письменник Річард Касл вплутується у непросте розслідування вбивства, скоєного за сценарієм його бестселера. Справа приводить Касла до нью-йоркської поліції, де він знайомиться з Кейт Бейккет, детективом відділу вбивств.

Невгамовний автор вирішує допомогти слідству і стає напарником чарівної Бейккет.

  • Солдат Джейн

У вівторок о 13:05.

У американському правлінні ведуться дискусії щодо жінок у військово-морському флоті. Для цього до відділу спецназу направляють красуню Джордан. Пройти усі випробування нарівні з чоловіками та довести свою силу буде не так просто. І зовсім скоро Джордан зрозуміє, що вона опинилась у чиїсь підступній грі.

  • Горець 2. Прискорення

У середу о 13:45.

Недалеке майбутнє, озоновий шар землі руйнується, тому Коннор Маклауд очолює будівництво гігантського енергетичного щита для захисту планети. Після багатьох років могутня корпорація використовує «Щит» у своїх корисливих цілях, прирікаючи планету на екологічну катастрофу.

А Маклауд, втративши свою силу, старіє. Та навіть постарілий він знову зможе перемогти ворогів. Головний герой повертає до життя свого вчителя Раміреса, і вони вступають у вирішальний бій з прибулим на Землю Катаної та з корпорацією для того, щоб зруйнувати енергетичний щит і повернути планеті сонячне світло.

  • Пляжний коп

З вівторка по п'ятницю о 8:00.

Флорида. У невеличкому містечку Палм Глейд прибуває детектив Джим Лонгуорт. Але у тихому на перший погляд місті також відбуваються злочини, а тамтешні болота – ідеальне місце, аби приховати тіло. Саме так робить напарник Джима, котрий у гніві вбиває свою дружину, а тіло відправляє на корм алігаторам.

  • Кікбоксер

У п’ятницю о 19:25.

Брати Курт та Ерік Слоан відправляються до Таїланду, аби довести місцевим кікбоксерам перевагу американської школи над тайською. Але бій з чемпіоном закінчується для Еріка трагічно. Щоб помститися за паралізованого брата, Курт йде до майстра тайської боротьби Зену.

  • Андроїд-поліцейський

У суботу о 21:40.

2045. Лос-Анджелес. Поліцейські працюють з новими напарниками – андроїдами. Один з таких дуетів проникає у квартал, заражений невідомим і небезпечним вірусом.

  • Королі вулиць-2

У неділю о 22:10.

Колеги поліцейського Марті Кінгстона жорстоко вбиті один за іншим. Він та детектив з відділу розслідування вбивств намагається встановити справедливість. В ході розслідування з'ясовуються шокуючі таємниці. Однак, Марті твердо має намір йти до переможного кінця.

Фото: кадри з фільмів

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Читати більше