Де шукати віддалену роботу. ТОП 5 порталів

Де шукати віддалену роботу. ТОП 5 порталів
Поширити в соціальних мережах:

Та де знайти найкращі пропозиції від роботодавців з усього світу...

Віддалена робота у 2024 році надає найбільше перспектив. Саме така робота доступна з досвідом та без нього, з перспективою кар'єрного зростання та з умовою працевлаштування за кордоном. Щоб знайти багато вакансій на layboard.com або на іншому сайті, достатньо вибрати вид зайнятості — віддалена робота. Відразу після цього можна буде розглянути велику кількість найрізноманітніших пропозицій від роботодавців з усього світу.

Layboard.com

Починаючи пошук віддаленої роботи, а це може бути улюблений усіма фріланс, потрібно відразу звернути увагу на сайт Layboard.com. Він досить простий і зручний, а ще надає, крім великої кількості вакансій, багато корисної інформації. Layboard.com надає пропозиції щодо працевлаштування у всьому світі. Перейшовши на головну сторінку, одразу можна скористатися фільтром пошуків. У ньому, крім типу зайнятості, можна ще й вибрати місто або країну працевлаштування.

Перевагою сайту є можливість опублікувати своє резюме та відгукнутися на пропозицію потенційного роботодавця. Також можна переглянути рейтинг компанії, де шукач хоче знайти вакансію.

Work.ua

Ще один доволі популярний сайт для пошуку віддаленої роботи. Загалом портал публікує багато актуальних пропозицій та надає не менше цінної інформації. Для швидкого доступу до всіх публікацій варто пройти реєстрацію. Вона також безкоштовна і займає кілька хвилин. Після реєстрації кожен користувач отримує доступ до своєрідного кабінету. Після цього через нього можна зв'язуватися з потенційним роботодавцем або отримувати сповіщення (наприклад, якщо була опублікована нова вакансія у вибраній сфері). Загалом такий український портал пропонує вакансії на віддалену роботу у різних галузях, включаючи ІТ, маркетинг, дизайн та копірайтинг.

Rabota.ua

Ще один популярний ресурс для пошуку віддаленої роботи — Rabota.ua. Загалом він дозволяє знайти роботу в будь-якій точці України або за кордоном, при цьому розглянути й віддалений варіант.

Переваги сайту:

  • велика кількість вакансій;
  • швидка реєстрація;
  • безкоштовний пошук роботи;
  • розширені фільтри пошуку вакансій;
  • багато корисних статей.

Сайт Rabota.ua дозволить не тільки зв'язатися з потенційним роботодавцем, але й дистанційно пройти співбесіду.

Freelancehunt

Freelancehunt — портал, який спеціалізується на фріланс проектах. Тобто він ідеальний для пошуку віддаленої роботи по всьому світу. На ньому можна знайти різні проекти в області розробки, дизайну, копірайтингу та інших фріланс професій.

Сайт достатньо простий і зрозумілий. Навіть новачок, який тільки планує перейти на фріланс, достатньо швидко розбереться у всіх тонкощах пошуку роботи через ресурс. Для перегляду всіх пропозицій краще пройти швидку реєстрацію.

Upwork

Сайт Upwork — найбільший міжнародний ресурс для пошуку фріланс проектів і віддаленої роботи. Для яких сфер діяльності ресурс буде найбільш корисним:

  • програмування;
  • маркетинг;
  • адміністрування.

Сайт ідеально підійде новачкам та тим, хто ще не може вирішити на зміну сфери діяльності.

Цікаво, що сайт спеціалізується виключно на віддаленій роботі, а тому надає для цього всі інструменти. Він пропонує широкий вибір вакансій на віддалену роботу для різних спеціальностей та з різним рівнем досвіду.

До переваг сайту можна віднести велику кількість іноземних замовників. Вони шукають спеціалістів з усього світу для віддаленої зайнятості. При цьому вони пропонують і досить різноманітну заробітну плату.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше