Даріо Срна: "Хочеться, щоб Україна потрапила на Чемпіонат світу"

Даріо Срна: "Хочеться, щоб Україна потрапила на Чемпіонат світу"
Поширити в соціальних мережах:

Екс-капітан збірної Хорватії, а наразі гравець Шахтаря Даріо Срна поділився думками та сподіваннями щодо матчу Хорватія – Україна. 

24 березня у відбірковому матчі ЧС-2018 українська команда має зустрітися на полі зі збірною Хорватії. Поєдинок Чемпіонату світу прокоментував екс-капітан збірної Хорватії та гравець Шахтаря Даріо Срна.

"Ця гра для України буде дуже важкою. Я впевнений, що Хорватія з перших хвилин гратиме на перемогу, бо вони розуміють важливу роль цього матчу у боротьбі за вихід на ЧС-2018. Мій прогноз – Хорватія виграє, але хотілося б, щоб і Україна потрапила на Чемпіонат світу. Я симпатизую цій команді, – відверто ділиться захисник "гірників". Про це повідомляє Football24.ua. – Хорватія останні матчі проводила без глядачів, тому немає жодних сумнівів, що буде повний стадіон, бо вболівальники скучили за грою збірної. Підтримка буде на висоті. При цьому в Хорватії з повагою ставляться до України".

Головний тренер збірної України Андрій вже оголосив повний список кандидатів на збори перед матчем, які відбудуться у Австрії. Туди національна команда вирушить вже 18 березня.

У ці вихідні дивіться футбол на телеканалі 2+2: у п'ятницю, 17 березня, о 16:50 матч Дніпро - Карпати та о 18:55 поєдинок Динамо та Чорноморця. У неділю, 19 березня, на глядачів очікує матч Волинь - Зоря о 13:50.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше