Далакян: Зможу показати яскравий бокс

Далакян: Зможу показати яскравий бокс
Поширити в соціальних мережах:

Артем Далакян розповів про підготовку до поєдинку та про сильні сторони свого суперника, які все одно не стануть перешкодою на шляху до перемоги.

5 грудня у Києві відбудеться велике боксерське шоу, яке організовує одна з провідних промоутерських компаній України - "Union Boxing Promotion". В рамках головного поєдинку Олега Єфимовича та Рудді Енкарнасьйона за пояс ЕВU пройде не менш захоплюючий двобій за участю одного з найбільш прогресивних легковаговиків України Артема Далакяна (11-0, 7КО). У майбутньому поєдинку Далакян відстоюватиме Чемпіонський пояс WBA Continental, який боксер виборов у червні цього року у Києві. Суперником нашого боксера буде представник Угорщини Роберт  Каналас (11-5-0, 7КО).

"Вважаю, що підготовку до найближчих поєдинків ми провели надзвичайно якісну. Загалом останній збір тривав п'ять тижнів і включав у себе загальну підготовку та надзвичайно важкі бойові спаринг сесії. Зазвичай, вони складалися з 12-ти та 10-ти раундів. Ну а зараз навантаження пішли дещо на спад і гадаю, що саме до 5 грудня я вийду на пік своєї форми та покажу цікавий та змістовний бокс, який високо оцінять його прихильники", - зазначив володар поясу WBA Continental Артем Далакян.

Також боксер розповів про особливості тактики його суперника, яка свідчить про те, що бій буде інтригуючим.

"Щодо свого майбутнього супротивника – то до його сильних сторін можна віднести вміння боксувати як у правосторонній, так і в лівосторонній стійці. Ну і боксер загалом справив на мене непогане враження після перегляду його поєдинків. Я прикладу усіх зусиль, аби закінчити наш бій яскравою перемогою на свою користь", - сказав на завершення боксер.

Нагадаємо, що головним поєдинком в цю суботу буде бій Олега Єфимовича та Рудді Енкарнасьйона за титул Чемпіона Європи. В рамках вечора боксу також відбудеться бій Олександра Єгорова (13-1-1, 6КО) та представника Угорщини Габора Молнара (17-7-0, 11КО) за пояс UBO WORLD, яким володіє Єгоров з червня цього року.

Трансляцію титульних поєдинків здійснюватиме у прямому ефірі телеканал 2+2. Початок трансляції – 5 грудня о 21:40.

Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Читати більше