Франческо П'янета: "Коли кинув виклик Кличку - не зміг виконати свою роботу, але до Чагаєва готовий"

Франческо П'янета: "Коли кинув виклик Кличку - не зміг виконати свою роботу, але до Чагаєва готовий"
Поширити в соціальних мережах:

Вже 11-го липня відбудеться бій за чемпіонський пояс WBA між двома важковаговиками: Русланом Чагаєвим та Франческо П'янетою.

На пресс-конференції в Гамбурзі боксери справили враження гравців в покер, а не спортсменів, які прийшли спілкуватися з медіа, повідомляє boxingnews24.com.

Чагаєв заявив, що дуже радий приїхати до Німеччини як світовий чемпіон у важкій вазі та побачитись зі своїми фанатами. Небагатослівним був і Педро Діаз, тренер Руслана: "Вчинки говорять гучніше, ніж слова" - такий девіз команди боксера.

"Я у прекрасній формі, я відчуваю себе двадцятирічним. Я радий повернутися на ринг після річної перерви, мені не вистачає бою. Я покажу своїм фанам, що я на щось здатен!" - проголосив "Білий Тайсон".

Перерва в кар'єрі Чагаєва була спричинена трагедією: його легендарний тренер, Фріц Здунек, раптово помер минулого грудня. "Я досі не можу повірити, що Фріца більше нема з нами, його смерть стала справжнім шоком для мене, команди та світу боксу в цілому. Ми сумуємо за ним. Та його дух буде з нами у тренажерному залі вічно".

На щастя, Руслан знайшов собі чудового тренера, якому він може довіряти. Ним став кубинець Педро Діаз, який відомий у спортивному середовищі як "професор боксу".  Чагаєв говорить, що Педро – неординарний тренер, що він знає буквально все про цей спорт. "Навіть у свої 36 років я вивчив деякі нові цікаві прийоми та рухи".

Що ж до іншого учаснику "Важкої ночі" у Гамбурзі, Франческо П'янети, боксер заявив, що хоче увійти в історію: "Я можу стати першим німецьким Чемпіоном у важкій вазі за останні 83 роки після надзвичайного Макса Шмелінга. Це мій другий шанс. Коли я кинув виклик Володимиру Кличку, то не зміг виконати свою роботу. Але зараз готовий до великої справи. Чемпіонство Макса Шмелінга для мене є не важкою ношею, а, навпаки, ще більше мотивує мене здобути перемогу. Я виграю цей титул для Німеччини".

Нагадаємо, Франческо П'янета зустрічався із Володимиром Кличком в травні 2013 року. У шостому раунді технічним нокаутом переміг Кличко.

Тренер П'янети, Дірк Дземскі, заявив, що у його підопічного є всі шанси стати переможцем. Вони, як і команда суперників, тренуються вже два місяці, тож наставник впевнений, що Франческо продемонструє всі свої найкращі боксерські якості. "Це буде неймовірний бій на високому рівні", - сказав він.

В якості видовища немає сумніву, адже у кожного боксера є свої переваги, а от хто як ними скористається – ми дізнаємося у суботу, 11 липня о 00:00 на каналі 2+2

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше