Бути як Роналду

Бути як Роналду
Поширити в соціальних мережах:

Коли ти один з найпопулярніших футболістів планети, всі хочуть бути схожими на тебе. Особливо якщо ти – Кріштіану Роналду.

Дивлячись на те, у наскільки бездоганній формі знаходиться Кріштіану, важко не позаздрити. Більше того, його успіхи – справа рук лише самого футболіста. 

Багато футбольних фанатів пам’ятають 18-річного худого, але напрочуд талановитого хлопця, якого у 2003 році помітили та запросили до "Манчестер Юнайтед". З того часу, як Роналду переїхав до Англії, він сильно змінився, і це не випадково – бездоганна форма футболіста являється нічим іншим, як результатом щоденних тренувань та збалансованого харчування.

"Я пам’ятаю 18-річного Роналду, коли він приїхав у Манчестер. Це був худий хлопчик, який хотів грати та у якого горіли очі. Коли колеги по команді побачили його, вони почали сміятися. Але як тільки він вийшов на поле та показав свій талант, всі замовкли, ─ ділиться Алекс Фергюсон, екс-головний тренер "Манчестер Юнайтед". ─ Кріштіану надзвичайно працьовитий, цілеспрямований та дисциплінований. Він завжди розумів, що найважливіше для гравця – правильно поставити ціль, прийняти рішення та наполегливо працювати над собою. Саме це допомогло йому досягнути цих висот".

Наразі, граючи за "Реал" Кріштіану Роналду став другим у рейтингу найбільш високооплачуваних європейців (93 млн за рік за рейтингом Forbes).

В першу чергу секрет ідеальної форми футболіста у тому, що він просто одержимий тренуваннями. Окрім того, Роналду відрізняється високою дисциплінованістю. Він не дозволяє собі потурати лінощам та слідкує за режимом. Футболіст тренується 5 разів на тиждень по 3—4 години на день вдома, у спортзалі або на тренувальній базі "Реалу". Також Роналду стверджує, що старанно слідкує за режимом сну – він звик спати не менше восьми годин та лягає раніше, щоб рано прокидатися.

- 3—4 години щоденних тренувань;

- інтервальні тренування та кардіо (25—30 хвилин);

- високоінтенсивні тренування та вправи на розвиток швидкості (35—40 хвилин);

- вправи для розвитку футбольної техніки та техніки володіння м’ячем (25—30 хвилин);

- футбольні тактичні вправи для покращення командної взаємодії (35—40 хвилин);

- тренувальні вправи для розвитку м’язів (35—40 хвилин).

Більшість чоловіків мріють мати такий прес, як у Роналду. Для цього футболіст регулярно робить різноманітні комплекси вправ для м’язів живота. Як заявляє сам Роналду, його особистий рекорд – більше 3000 скручувань на день!

Щоб тренування були більш ефективними, спортсмен суміщає їх з правильним харчуванням. Ніяких суворих дієт Роналду не дотримується.

"Я не сиджу на дієтах, – каже футболіст. – Їм все. Навіть піцу та гамбургери, але, звичайно, не щодня".

Щоденний раціон футболіста ділиться на шість прийомів їжі з інтервалом у 2-4 години. Це дозволяє підтримувати високий рівень метаболізму та не переїдати. На сніданок він вживає продукти, що містять білки та вуглеводи – фрукти, злаки, яйця та молоко. Сніданок дуже важливий для футболіста, бо саме від нього залежить, як організм буде працювати впродовж цілого дня.

Зазвичай, футболісти не їдять пізно ввечері – останній прийом їжі має відбутися не пізніше, ніж за 2-3 години до сну.

Окрім спорту, Кріштіану Роналду знаходить час для своєї сім’ї, яка вже стала більше ─ у червні 2017 року народились близнюки Єва та Матеу.


@Фото: dynamo.kiev.ua

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Читати більше