Буряти продовжують йти воювати за російську армію: для чого їм це потрібно

Буряти продовжують йти воювати за російську армію: для чого їм це потрібно
Поширити в соціальних мережах:

Бурятів у росії налічується 450 тисяч…

Серед російський військових, котрі вдерлися в Україну, рідко зустрінеш жителя Москви чи Санкт-Петербургу. Загальна кількість населення цих двох російських міст становить 17 мільйонів осіб, або 13% від населення рф. Серед тих, хто масово гине в Україні та так само масово здається в полон, багато бурятів, яких у росії - 450 тисяч.

Виявляється, у Бурятії високий рівень безробіття, і військова служба для молоді – єдиний шанс реалізувати себе.

«Молодій людині, особливо з села, абсолютно нікуди йти і контракт є дуже достойною перспективою… У бурятській родині прийнято слухатися старших, поважати старших, і, якщо, наприклад, перед тобою поставили завдання, ти його маєш виконати», - зазначає журналіст Раджана Тугарова

Тому бурятів до російської армії беруть із задоволенням. Слухняні. Національні риси характеру дозволяють зробити з молодого бурята практично універсального солдата. Бурятські танкові бригади дуже добре зарекомендували себе, їхній професіоналізм за останні роки значно зріс.

Щодо корисних копалин Бурятії, то тут добувають золото, уран, вугілля. А ще там є перлина природи – Байкал, територія, де можна неабияк розвинути туризм. Але чиновникам з Москви розвивати місцеві ресурси - нецікаво.

«Росія – це колоніальна держава, яка висмоктує всі соки з колоній. За всі роки путінського режиму, в Сибіру не додалося жодної нормальної дороги, всі дороги розбиті. Колонії Москві не потрібні. Їй потрібні території навколо труби», - зазначає Раджана Тугарова

Формально республіка Бурятія – суб’єкт рф. Але що відомо про голову їхньої республіки? Чому їхніх депутатів не хвилює процвітання батьківщини? Про історію Бурятії та про знищення народів Сибіру – дивися у сюжеті програми «Гроші»:

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше