Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося

Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося
Поширити в соціальних мережах:

Як часто ви їсте солодощі? Британка Маріса Бенкет більше не їсть. Чому? – дізнаєтеся у матеріалі.

Британка Маріса Бенкет працює психотерапевтом і гіпнотизером. 20 років тому вона вирішила провести вражаючий експеримент, що доводить шкідливість улюблених усіма продуктів харчування.

Це моя "шкідлива коробка". Кожна плитка шоколаду і кожен шматочок желе виглядають так, ніби я купила їх вчора, проте вони ровесники моєї 19-річної дочки. Що ж, а зараз на секунду задумайтеся про те, як ви тепер ставитеся до своїх улюблених солодощів.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Ні комахи, ні бактерії їх не чіпають. Але, наприклад, якщо залишити мандарин в чаші на місяць, він покриється цвіллю, супроводжуваний відповідним ароматом.

За 30 років роботи психотерапевтом і гіпнотизером я жодного разу ще не отримувала кращого шансу наочно продемонструвати, як це шкідливо для нас. Ці продукти – від круасанів, що виглядають так, ніби вони тільки з булочної (хоча вони запросто можуть позбавити вас пари зубів), до страхітливо незмінної баночки маргарину – проблема сучасного суспільства.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Все ж існує причина, через яку ні бактерії, ні комахи не торкаються до певних продуктів. Вона полягає в тому, що ці продукти не становлять ніякої поживної цінності, і, вживаючи їх в їжу, ми псуємо своє здоров'я. Ця проста інформація може врятувати життя людей.

Довгі роки я працювала з людьми, які страждають від надлишкової ваги, пропонуючи їм взяти в руки продукти, які здаються їм найбільш смачними. Апетит пропадав, як тільки вони торкалися рукою того чи іншого продукту. Я почала заповнювати коробку ще в 1997 році, і вона подорожувала разом зі мною всюди, допомагаючи мені вчити людей тому, що подібні продукти потрібно вживати з великою акуратністю. Серце моєї філософії "шкідливої коробки" в тому, щоб скорегувати наші харчові звички за допомогою зміни сприйняття їжі.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Маріса закликає людей вживати у їжу тільки натуральні свіжі продукти, які не містять хімічних консервантів, а тому псуються. І це доводить їх користь.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Українське серце: як канадієць закохався в Україну, створив тут родину та відкрив бізнес, який працює і сьогодні
«Росіяни взяли в полон начальника ГУР Кирила Буданова» - нові російські фейки
«Росіяни взяли в полон начальника ГУР Кирила Буданова» - нові російські фейки

Такі z-новини зазвичай живуть дуже коротко – всього один день…

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт «Російський спрут. Як кремль впливає на світ»
Їм понад 50 тисяч років: найстаріші людські віруси виявили науковці у кістках неандертальця
Їм понад 50 тисяч років: найстаріші людські віруси виявили науковці у кістках неандертальця

Попереднє звання належало вірусам, знайденим в Homo sapiens віком 31 600 років…

Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?
Таємниці крові: чому резус-негативні люди можуть бачити духів та привидів?

Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу…

Читати більше