Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося

Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося
Поширити в соціальних мережах:

Як часто ви їсте солодощі? Британка Маріса Бенкет більше не їсть. Чому? – дізнаєтеся у матеріалі.

Британка Маріса Бенкет працює психотерапевтом і гіпнотизером. 20 років тому вона вирішила провести вражаючий експеримент, що доводить шкідливість улюблених усіма продуктів харчування.

Це моя "шкідлива коробка". Кожна плитка шоколаду і кожен шматочок желе виглядають так, ніби я купила їх вчора, проте вони ровесники моєї 19-річної дочки. Що ж, а зараз на секунду задумайтеся про те, як ви тепер ставитеся до своїх улюблених солодощів.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Ні комахи, ні бактерії їх не чіпають. Але, наприклад, якщо залишити мандарин в чаші на місяць, він покриється цвіллю, супроводжуваний відповідним ароматом.

За 30 років роботи психотерапевтом і гіпнотизером я жодного разу ще не отримувала кращого шансу наочно продемонструвати, як це шкідливо для нас. Ці продукти – від круасанів, що виглядають так, ніби вони тільки з булочної (хоча вони запросто можуть позбавити вас пари зубів), до страхітливо незмінної баночки маргарину – проблема сучасного суспільства.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Все ж існує причина, через яку ні бактерії, ні комахи не торкаються до певних продуктів. Вона полягає в тому, що ці продукти не становлять ніякої поживної цінності, і, вживаючи їх в їжу, ми псуємо своє здоров'я. Ця проста інформація може врятувати життя людей.

Довгі роки я працювала з людьми, які страждають від надлишкової ваги, пропонуючи їм взяти в руки продукти, які здаються їм найбільш смачними. Апетит пропадав, як тільки вони торкалися рукою того чи іншого продукту. Я почала заповнювати коробку ще в 1997 році, і вона подорожувала разом зі мною всюди, допомагаючи мені вчити людей тому, що подібні продукти потрібно вживати з великою акуратністю. Серце моєї філософії "шкідливої коробки" в тому, щоб скорегувати наші харчові звички за допомогою зміни сприйняття їжі.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Маріса закликає людей вживати у їжу тільки натуральні свіжі продукти, які не містять хімічних консервантів, а тому псуються. І це доводить їх користь.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше