Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося

Британка зберігала солодощі 20 років і ось що з ними сталося
Поширити в соціальних мережах:

Як часто ви їсте солодощі? Британка Маріса Бенкет більше не їсть. Чому? – дізнаєтеся у матеріалі.

Британка Маріса Бенкет працює психотерапевтом і гіпнотизером. 20 років тому вона вирішила провести вражаючий експеримент, що доводить шкідливість улюблених усіма продуктів харчування.

Це моя "шкідлива коробка". Кожна плитка шоколаду і кожен шматочок желе виглядають так, ніби я купила їх вчора, проте вони ровесники моєї 19-річної дочки. Що ж, а зараз на секунду задумайтеся про те, як ви тепер ставитеся до своїх улюблених солодощів.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Ні комахи, ні бактерії їх не чіпають. Але, наприклад, якщо залишити мандарин в чаші на місяць, він покриється цвіллю, супроводжуваний відповідним ароматом.

За 30 років роботи психотерапевтом і гіпнотизером я жодного разу ще не отримувала кращого шансу наочно продемонструвати, як це шкідливо для нас. Ці продукти – від круасанів, що виглядають так, ніби вони тільки з булочної (хоча вони запросто можуть позбавити вас пари зубів), до страхітливо незмінної баночки маргарину – проблема сучасного суспільства.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Все ж існує причина, через яку ні бактерії, ні комахи не торкаються до певних продуктів. Вона полягає в тому, що ці продукти не становлять ніякої поживної цінності, і, вживаючи їх в їжу, ми псуємо своє здоров'я. Ця проста інформація може врятувати життя людей.

Довгі роки я працювала з людьми, які страждають від надлишкової ваги, пропонуючи їм взяти в руки продукти, які здаються їм найбільш смачними. Апетит пропадав, як тільки вони торкалися рукою того чи іншого продукту. Я почала заповнювати коробку ще в 1997 році, і вона подорожувала разом зі мною всюди, допомагаючи мені вчити людей тому, що подібні продукти потрібно вживати з великою акуратністю. Серце моєї філософії "шкідливої коробки" в тому, щоб скорегувати наші харчові звички за допомогою зміни сприйняття їжі.

Маріса Бенкет, психотерапевт

Маріса закликає людей вживати у їжу тільки натуральні свіжі продукти, які не містять хімічних консервантів, а тому псуються. І це доводить їх користь.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Зіткнення зірок у Сонячній системі: що станеться, якщо повз Землю вирішить «прогулятися» подорожуюча зірка?
Були заховані 490 мільйонів років: 12 рідкісних видів вимерлих морських істот виявлено в Таїланді
Були заховані 490 мільйонів років: 12 рідкісних видів вимерлих морських істот виявлено в Таїланді

Трилобіти повстають із попелу, щоб відкрити стародавню карту світу…

Повернувся з полону і зробив пропозицію: історія Діани та азовця Лева, яка показує силу кохання та віри
Театральна вистава Ксенії Собчак в політиці рф: чому російській «опозиціонерці» дозволяють казати більше, ніж іншим?
Це був 14-річний нащадок родини еліти: вчені відтворили обличчя 2300-річної єгипетської мумії з аномально великим мозком
«Загублений світ» розкаже історії героїв, які надійно тримають тил під час війни
«Загублений світ» розкаже історії героїв, які надійно тримають тил під час війни

Випуск присвячений працівникам критичної інфраструктури…

Читати більше