"Більше, ніж чемпіон": Конор Макгрегор увійшов до списку найвпливовіших людей року

"Більше, ніж чемпіон": Конор Макгрегор увійшов до списку найвпливовіших людей року
Поширити в соціальних мережах:

Навіть не знаходячись у Октагоні, Конор Макгрегор продовжує підкоряти нові вершини та встановлювати рекорди. Днями відомого ірландського бійця було занесено до списку 100 найвпливовіших людей року за версією Time.

Актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер у привітанні назвав Конора Макгрегора "більше, ніж боксером, більше, ніж спортсменом, більше, ніж чемпіоном", а також "винятковою особистістю, яка стала чимось більшим, аніж його спорт".

"Коли я зустрівся із Конором уперше, я вже знав, що він не може бути успішним тільки у чомусь одному, – написав про бійця Шварценеггер. – Так як я встиг добре його пізнати, скажу вам, що те, що ви бачите на екрані – обличчя, яке зараз асоціюється зі змішаними єдиноборствами – просто подряпини на поверхні. Цей ірландець гострий, наче лезо бритви, дисциплінований та харизматичний. Його енергія заражає інших настільки, що послухавши його 30 секунд, ви самі почнете розмовляти з ірландським акцентом. Всередині Конора полум'я, яке не можуть загасити чемпіонські пояси. Немає гальма, яке б змогло зупинити його двигун".

У 2016 році 28-річний Макгрегор встановив новий рекорд UFC, ставши першим власником одночасно двох чемпіонських поясів. Наразі зухвалий ірландець може здобути ще один рекорд, якщо все ж таки проведе довгоочікуваний поєдинок із Флойдом Мейвезером-молодшим. Минулого тижня Дейна Вайт заявив, що розраховує найближчими днями вирішити це питання.

"Немає сумнівів, що люди хочуть побачити цей бій. Всі питають про нього, тому я зроблю все можливе, щоб цей поєдинок відбувся. Я не кажу, що точно зможу, але я постараюсь", – повідомив президент UFC.

А вже 28 квітня о 23:00 на каналі 2+2 відбудеться поєдинок чинного чемпіона у напівважкій вазі UFC Даніеля Корм'є та претендента Александра Густафссона.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше