"Бігти!"

"Бігти!"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Росія, 2011 Жанр: драма, кримінал, детектив Режисер: Ольга Субботіна У ролях: Дмитро Нагієв, Андрій Смоляков, Тетяна Черкасова, Олена Захарова, Юрій Беляєв, Юрій Назаров, Василь Бриков, Артур Ваха, Григорій Данцигер, Альона Івченко

Коли переповнюють біль і розпач, хочеться кинути все, стати іншою людиною і назавжди забути про минуле. Але від себе не втечеш - низка страхів і сумнівів буде слідувати невідступно. І одного разу, все-таки, доведеться зупинитися і зустріти свою долю "обличчям до обличчя".

Ілля Мохов - успішний слідчий московської прокуратури. Під його керівництвом був розкритий цілий ряд заплутаних злочинів. Але його віра в правосуддя і справедливість зруйнувалася в один момент. Погрожуючи розправою, бандити вимагали закрити справу про корупцію, яку півтора роки вела його група, і коли Мохов відмовився йти на компроміс, вони викрали і вбили його дружину. Але в суді справа була закрита за недостатністю доказів, а злочинці, гідні вищої міри покарання, були звільнені.

Чи варто бездоганно дотримуватися норм і устоїв, на яких тримається наше сучасне суспільство? Що робити людині в поліцейських погонах, якщо вона бачить недосконалість правової системи? Одвічне питання довіри до правосуддя на 2+2.

 

1 серія

Не дочекавшись справедливого суду над вбивцями своєї дружини, слідчий з особливо важливих справ Ілля Мохов їде на батьківщину. Старий друг Вадим Сомов розповідає йому про місцеву банду грабіжників і вбивць.

2 серія

Начальник Сомова Кашаєв хоче залучити Мохова до роботи. Тим часом на приїжджого "поклали око" одразу дві жінки: Мілена, вдова убитого Гогіа, і Аліса, яка працює на ткацькому комбінаті.

3 серія

Мохов стає свідком нападу бандитів на Мілену і рятує її. Аліса бачить їх удвох. Ілля відмовляється від пропозицій і Кашаєва, і Діда, який кликав його стати начальником служби безпеки.

4 серія

Кашаєв призначає Мохова головним у слідчому відділі зі справи "полотерів". Ілля знайомиться зі своєю командою - Паршиним і Птициним - і опитує сусідів Гладіліна. Діда намагаються отруїти.

5 серія

Рукавишніков убитий у своїй квартирі ножем у спину. Відбитків не знайдено. Мохов і Румянцева знаходять в оранжереї Гладіліна наркотики і відбитки Єгорова - адвоката зі шлюборозлучних справ.

6 серія

Пашка втік з дитбудинку: у нього відібрали мобільник і побили. Хлопчика прихистила двірничка, а Мохов безуспішно шукає його. На допиті Смирнова, у якого вбили дружину і дочку, спливає прізвище Шафман.

7 серія

Пашу у фургоні "Морозиво" привозять в село Панеєво до Богдана, який заробляє на жебраків. Шафман каже, що Ольга дзвонила йому з приводу оновлення інтер'єру і купила сережки і кулон.

8 серія

Мохов, ризикуючи життям, рятує Пашку з палаючого будинку. Румянцева на місцях всіх злочинів виявляє відбитки пальців Шафмана. Андрій повідомляє Катерині, що забув у неї папку і приїде за нею.

9 серія

Сомов і Мохов на доповіді у Кашаєва у справі банди полотерів. Відбитки пальців дівчини, яку Юра зустрів на вокзалі, показують її причетність до кількох гучних пограбувань з вбивствами за останні кілька років. Мохов пропонує оголосити її в розшук.

10 серія

Трофимов приїжджає до Кашаєва і застає там Сомова. Трофимов доповідає, що наркодилер зустрічався з людиною, зовні схожою на Гогіа, тобто Цезаря. Гочі доповідає Дідові, що заїжджав до антиквара Косточкіна. Юля відвідує Пашу в дитячому будинку.

11 серія

Кашаєв слухає доповідь Сомова по банді полотерів. Мохов пригнічений тим, що антиквар упізнав Алісу. Він не вірить у винність Аліси, але доказів проти неї все більше.

12 серія

Мохов відвозить Мілену додому. За ними стежить Біловолосий в БМВ. Мохов помічає стеження, з'їжджає з дороги. Біля будинку хтось стріляє в Мохова. Мохов відстрілюється, викликає швидку і наряд міліції. Хлопці з його відділу встановлюють, що гільзи від снайперської гвинтівки ті ж, які залишилися на місці вбивств від банди полотерів.

13 серія

Валерію та Христину викидають на узбіччя з машини. Дід і Біджо розуміють, що їх підставили. Цезар кинув їм виклик. Його треба прийняти. Мохов приходить додому мокрий. Його знову намагалися вбити.

14 серія

Аліса, Тетяна та Степан проходять по коридорах, розмовляють з охоронцями, спускаються в підвал. Степан розглядає карту, роздобуту у диггера. Їм потрібно проломити стіну і потрапити в міську каналізацію. Птіцин доповідає Мохову про брехню антиквара. Докази проти Аліси - підстроєні. Сомов повідомляє Мохову про втечу Аліси. Втікачі бачать човен, але по берегу вдалині йдуть спецназівці…

15 серія

Втікачі бачать на посту ДПС чергу машин: перевіряють документи, їх шукають. Вони забираються в кабіну до водія КРАЗа, машина благополучно без перевірки документів минає пост. Андрій Бестужев звертає увагу на сірі сліди на фрамузі. Виявляє "жучок", залишений Птициним і Паршиним. Своїм спільникам він обіцяє останню їх справа і хороший куш...

16 серія

Васо доповідає Дідові про розстріл учасників його банди. Тіла розстріляних підкидають до будинку Діда. Втікачі заганяють човняра і його дружину в підвал його будинку. Самі розташовуються в будинку. Мохов і оперативники в засідці. Вони у клієнтки чекають Андрія та його банду. А бандити їдуть в офіс до Діда.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Читати більше