Бери участь у вікторині Профутбол - отримуй призи від Nivea

Бери участь у вікторині Профутбол - отримуй призи від Nivea
Поширити в соціальних мережах:

У програмі Профутбол на 2+2 розпочалась вікторина. Не зволікайте: беріть участь і отримуйте призи від NIVEA MEN.

Щопонеділка програма Профутбол на своїй сторінці у Facebook публікуватиме питання, на яке неодмінно зможуть відповісти ті, хто уважно дивилися програму напередодні у неділю. Відповіді прийматитимуться протягом тижня у коментарях до посту. Рендомно обрані три переможці з числа користувачів, які надали правильну відповідь, будуть оголошені наступного понеділка. Вони отримають по одному з подарункових наборів від офіційного партнера національної збірної команди України з футболу ТМ NIVEA MEN.

Дивіться Профутбол щонеділі о 21:30 на телеканалі 2+2, відповідайте на питання на FB-сторінці програми Профутбол - і нехай вам посміхнеться вдача!

 

Пропонуємо ознайомитись з офіційними правилами проведення вікторини.

1. Офіційні правила Вікторини Профутбол.

Вікторина "Профутбол" (надалі – "Вікторина") – це вікторина, яка проводиться на веб-сайті 2plus2.ua та у соціальній мережі Facebook з 23:00  "18" квітня 2016 року до 09:59  "06" червня 2016 року (надалі – "Період проведення Вікторини") виключно на території України (надалі – "Територія").

1.2. Про Вікторину:

1.2.1. Загальна тривалість Вікторини – 7 тижнів. Початок вікторини 18 квітня.

1.2.2. Щоб стати учасником Вікторини, користувачеві необхідно відповісти на опубліковане у групі www.facebook.com/PROFOOTBALL.UKR запитання кожного понеділка після ефіру програми "Профутбол" у Період проведення Вікторини.

1.2.3. Щопонеділка у Період проведення Вікторини серед учасників, що відповіли правильно на запитання, поставлене у попередній понеділок, випадковим чином визначається три переможця, які отримають по  одному з подарункових наборів від ТМ NIVEA MEN.

2. Організатор Вікторини.

2.1. Організатором  Вікторини є ТОВ "Гравіс-Кіно".

3. Партнер Вікторини.

3.1 Партнером Вікторини в частині вручення призів є Товариство з обмеженою відповідальністю "АДПРО УКРАЇНА".

4. Умови участі у Вікторині.

4.1. У Вікторині мають право брати участь повнолітні громадяни України, які проживають на території України (надалі – "Учасник" або "Учасник Вікторини"). Не визнаються Учасниками Вікторини і не мають права брати в ній участь особи, які не відповідають умовам або не виконують умов даних Офіційних Правил (надалі – "Правила").

4.1. Для участі у Вікторині Учасник зобов'язується :

Відповідати на запитання Вікторини, яке буде опубліковане у соціальних мережах, за адресою _ www.facebook.com/PROFOOTBALL.UKR - програми Профутбол. Відповіді на питання Вікторини приймаються тільки в коментарях користувачів до повідомлення - питань Вікторини.

 5. Призи Вікторини.

Призовий фонд складається з 21 подарункових наборів  Арт. 95680-57685-00 "Для Чутливої шкіри 2015", до складу якого входять:

1) ПІНА ДЛЯ ГОЛІННЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ,  (вартість за одиницю 61,03 грн, у тому числі ПДВ)

2) БАЛЬЗАМ ПІСЛЯ ГОЛІННЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ, вартість за одиницю  98,71 грн, у тому числі ПДВ)

3) ДЕЗОДОРАНТ-АНТИПЕРСПІРАНТ Невидимий захист для чорного та білого (вартість за одиницю  32,52 грн, у тому числі ПДВ)

Виробник ПІНИ ДЛЯ ГОЛІННЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ: Данквардт ГМБХ Нордерштедт. Rudolf Dankwardt GmbH, Gutenbergring 50-52, 22848 Norderstedt, Germany. 

Виробник БАЛЬЗАМУ ПІСЛЯ ГОЛІННЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ: Байєрсдорф Мануфекчурінг Гамбург ГмбХ. BEIERSDORF MANUFACTURING HAMBURG GmbH, Troplowitzstrasse 10, 22259 Hamburg, Germany.

Виробник ДЕЗОДОРАНТ-АНТИПЕРСПІРАНТУ Невидимий захист для чорного та білого: Байєрсдорф Мануфекчурінг Гамбург, ГмБХ (БМГ). BEIERSDORF MANUFACTURING HAMBURG GmbH (BMH), Troplowitzstrasse 10, 22259 Hamburg, Germany.

6. Переможець Вікторини.

6.1. Повідомлення Переможця Вікторини, що здобув право на отримання Приза здійснюється через соціальну мережу протягом дня, наступного за днем, в якому були визначені Переможці. З 10:00 до 20:00 год. представник Партнера зв'язується з кожним відібраним Переможцем через контакт (аккаунт), що вказаний у його користувацькому профілі у соціальній мережі та сповіщає його про те, що він здобув право на отримання Призу.

6.2. Учасник Вікторини (визначений таким, що має право на приз), який виявить бажання отримати приз, повинен надіслати протягом тижня після отримання листа/дзвінка від Організатора/Партнера про право отримати такий приз, поштою на адресу: Profootball@1plus1.tv наступні копії документів та інформацію:

- копія першої, другої сторінки та сторінки з пропискою внутрішнього паспорта Учасника вікторини;

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків Учасника вікторини;

- контактний телефон Учасника Вікторини з зазначеним кодом населеного пункту.

6.3. Вказана в п. 6.2. інформація повинна бути подана друкованими літерами або розбірливим почерком.

6.4. Передача призів оформлюється шляхом підписання протоколу про отримання призу між Партнером Вікторини та Учасником Вікторини.

6.5. Якщо Переможець Вікторини не має можливості особисто отримати приз, він повинен письмово повідомити про це Організатора Вікторини. У такому випадку приз надсилається Переможцеві поштою після отримання Організатором підписаного протоколу про вручення призу (п. 6.4)

6.6. У випадку ненадання Учасником Вікторини копій документів, зазначених в п.6.2.  та непідписання протоколу про вручення призу (п. 6.4) цих Правил, протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання повідомлення про здобуття права на приз Вікторини, Учасник вікторини позбавляється права на отримання приза.

6.7. Результати Вікторини будуть опубліковані у соціальних мережах.

6.8. Переможець Вікторини погоджується з тим що, ані організатор, ані Партнер Вікторини не відшкодовують витрати на проїзд, проживання та будь-які інші витрати пов'язані з участю у Вікторині та отриманням призів.

 7. Інші умови

7.1. Податковим агентом відповідно до вимог діючого законодавства у зв'язку із вручення призів є Партнер вікторини.

7.2. Взявши участь в Вікторині, Учасники Вікторини надають свою згоду на:

а) участь у Вікторині, згоду з даними Правилами та їх дотримання;

б) отримання Організатором,  та Партнером особистої інформації, що міститься в документах, копії яких надаються Учасниками Вікторини згідно з цими Правилами;

в) використання такої інформації Організатором та Партнером з метою проведення Вікторини у відповідності з чинним законодавством України;

г) копії документів, наданих Партнеру та Організатору, не підлягають поверненню Учасникам Вікторини.

7.3. Заміна призів Вікторини будь-яким іншим благом, в тому числі грошовим еквівалентом  не допускається.

7.4. Інформування щодо Правил та умов Вікторини здійснюється за допомогою анонсування Вікторини та розміщення офіційних Правил та умов Вікторини на сайті та в соціальних мережах "Про Футбол", розміщення скороченої інформації щодо механіки Вікторини у рекламних матеріалах.

7.5. Організатор забезпечує об'єктивність та неупередженість визначення Переможців Вікторини.

7.6. Організатор та Партнер не вступає у дискусії між Учасниками Вікторини щодо визнання Учасників Вікторини Переможцями Вікторини.

7.7. Організатор/Партнер Вікторини має право виключити з участі у Вікторині особу, яка

1) несвоєчасно надала інформацією, необхідну для вручення призу, або

2) вказала неповну, недостовірну інформацію, що є обов'язковою відповідно до даних Правил, або

3) не надала повний комплект копій документів та/або інформації, як вказано у п.6.2. вище, або

4) не виконала інших вимог даних Правил.

При цьому така особа не має права на одержання від Організатора, Партнера Вікторини будь-якої компенсації у зв'язку із відмовою у врученні призу.

7.8. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором / Партнером Вікторини відповідно до вимог чинного законодавства України.

7.9. Своєю участю у Вікторині всі Учасники Вікторини повністю погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.

7.10. Організатор, та Партнер Вікторини не несуть відповідальності за:

а) технічні проблеми з передачею даних при застосуванні каналів зв'язку, що використовуються під час проведення Вікторини;

б) втрату, затримку або пошкодження поштових листів та інших відправлень, внаслідок обставин, які не залежать від нього (наприклад, якщо втрата, затримка або пошкодження листа відбулася з вини пошти або третіх сторін), а також з причини зазначення Учасником вікторини неправильної та/неповної, та/або не оновленої адреси;

в) невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками вікторини своїх обов'язків, передбачених цими Правилами.

г) у разі надіслання призу засобами поштового зв'язку, за неотримання/ несвоєчасне отримання відправлення та додаткові витрати учасника, пов'язані з отриманням відправлення.

7.11. Результати Вікторини є остаточними і оскарженню не підлягають.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Читати більше