Аякс-Динамо – 3:1. Чому кияни привезли поразку з Амстердаму

Поширити в соціальних мережах:

Аякс – не Славія. Те, що вдалося з попереднім суперником, не повторилося для команди Олександра Хацкевича у виїзному поєдинку раунду плей-офф Ліги Чемпіонів. Профутбол розбирався з причинами поразки Динамо.

Куди не подивися – усюди молодь, чи готове таке Динамо до групи Ліги Чемпіонів? Відповідь – це два відбіркові раунди проти Славії та Аякса. Востаннє кияни грали у групі Ліги Чемпіонів усього два роки тому. З досвідом групи ЛЧ усього 8 гравців нинішнього складу Динамо. У сумі вони провели 68 матчів. Тріо тренерів Хацкевич, Лужний, Шацьких провели у сумі 124 матчі.

Конечно, уровень Лиги Чемпионов и Лиги Европы отличается. Каждый футболист мечтает играть в этом турнире. Мы приложим максимум усилий, чтобы попасть туда.

Сергій Сидорчук, капітан "Динамо"

Аякс – остання перешкода, але це зовсім не Славія. Стан Динамо був точно не такий, як у домашньому переможному матчі проти Славії. Проти пражан кияни майже ідеально зіграли в обороні. Проти Аякса пропустили на другій хвилині з меж штрафного. За матч нідерландці провели 46 атак. Третину завершили ударами, 10 – з меж штрафного. Як і проти Славії, Динамо зрівняло після стандарту – це одна із головних переваг киян на старті цього сезону. У Києві забив Вербич, у Амстердамі – Кенджора. Забитий гол ніяк не вплинув на решту компонентів гри.

Первый тайм была такая неуверенность в плане контроля мяча. В середине поля у нас не было такого контроля мяча.

Олександр Хацкевич, головний тренер "Динамо"

Я розчарований першим таймом. Нам дуже не щастило. Ми пропустили забагато помилок на власній половині поля і за це нас покарали. 

Беньямин Вербич, півзахисник "Динамо"

На відміну від матчу зі Славією, у Динамо зовсім не йшли звичні флангові атаки. Аякс ідеально закрили флангових півзахисників. Бєсєдіну не було кому віддавати передачі. Другий тайм матчу показав, що з Аяксом можна грати, головне повна концентрація від самого початку гри.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше