"Атлетико" - "Реал". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"

"Атлетико" - "Реал". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"
Поширити в соціальних мережах:

Минулорічні фіналісти Ліги чемпіонів зіграють на стадії чвертьфіналу.

Це буде сьома зустріч команд після лісабонського фіналу Ліги чемпіонів у минулому травні. Тоді, нагадаємо, "Реал" виграв 4:1, хоча був за крок від поразки. Серхіо Рамос зрівняв рахунок на останніх хвилинах компенсованого часу. А в додатковий - "вершкові" забили ще тричі.

У наступних шести поєдинках "Атлетико" жодного разу не програв. У чемпіонаті був двічі сильнішим - 2:1 і 4:0. У Кубку Іспанії зіграв 2:0 і 2:2, в Суперкубку Іспанії - 1:1 і 1:0.

Гра обіцяє бути дуже цікавою. По-перше, на кону дуже високі ставки. По-друге, тренери знають команди один одного як свої п'ять пальців. По-третє, не мають втрат у складах. Навіть навпаки, обом доведеться вибирати, кого залишити на лавці запасних.

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті:

"У кожного матчу свої складності. Кожна поразка від "Атлетіко" була іншою. Мені пощастило, всі гравці можуть вийти на поле в такому важливому матчі. Щоб вдало зіграти, нам необхідно скористатися своїми козирями - індивідуальним класом і швидкістю, показати атакуючий футбол".

Головний тренер "Атлетико" Дієго Сімеоне:

"У "Реала"неймовірно сильні гравці, і ми поважаємо кожного з них. Ми не можемо вибирати собі опонентів, але я захоплююся Анчелотті як особистістю. Він не відступається від своїх слів, програє його команда чи перемагає. Змагатися з кращими - привід для гордості, і Карло входить в число кращих".

Дивіться пряму трансляцію матчу Ліги чемпіонів "Атлетико" - "Реал" сьогодні, 14 квітня на "2+2". Початок  о 21:25. Онлайн-трансляція: http://2plus2.ua/online.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше