Англієць витратив 409 днів, щоб повторити відомий пробіг Форреста Гампа

Англієць витратив 409 днів, щоб повторити відомий пробіг Форреста Гампа
Поширити в соціальних мережах:

У фільмі Роберта Земекіса «Форрест Гамп» персонаж Тома Хенкса пробіг через всю Америку, від узбережжя до узбережжя. Схоже на нездійсненний челендж. Але тільки не для Роба Поупа, який зміг побити рекорд кіногероя і пробіг 25 тисяч кілометрів Америкою.

Роб Поуп, 39-річний житель Ліверпуля, більше року провів біжучи, повторюючи епічний марафон Форреста Гампа. Чоловік кинув роботу, щоб пробігти 25 тисяч кілометрів. Стартував Поуп в місті Мобіл, штат Алабама, у вересні 2016 року. Щодня чоловік долав в середньому 60 кілометрів за будь-якої погоди: у спеку, дощ, вітер і холод.


Поуп завжди мріяв пробігтися Америкою, а після перегляду фільму Земекіса він зрозумів, що саме хоче зробити. Будь-яка інша людина почала би з тренувань перед пробігом, але Поуп вирішив, що раз герой фільму в один прекрасний день просто побіг, то і він зробить те ж саме.

"Я спеціально не тренувався, так як хотів, щоб все було точно так же, як у Форреста, який просто взувся і відправився в шлях. Тому я вирішив повторити це"

Тепер, озираючись назад, Поуп все-таки шкодує про те, що не підготувався як слід: відсутність тренувань призвела до серйозних травм під час пробігу. Але в якомусь сенсі чоловік навіть радий, що наслідував приклад кіногероя.



Поуп веде твіттер і інстаграм, куди і викладав деталі свого пробігу і фотографії з усіх місць, які відвідав герой кінофільму. На шляху, щоб його підбадьорити, люди, як і в кінострічці, вигукували: «Біжи, Форрест, біжи!»


До пункту призначення Робу залишилося добігти 300 кілометрів. Щоправда, зараз чоловік повернувся додому в Ліверпуль, щоб бути присутнім при народженні дитини. Але свій забіг він не планує закінчувати. Наприкінці квітня він повернеться назад в США, щоб пробігти останній етап.

"Я думаю, що фільм" Форрест Гамп" – це прекрасна історія життя і приклад того, як ми повинні ставитися один до одного. Форрест не судив нікого за кольором шкіри, ні за інтелектом. Якби ми всі були хоч трохи схожі на нього, світ став би краще"

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше