Андрій Шевченко: "Гра буде важкою для обох команд"

Андрій Шевченко: "Гра буде важкою для обох команд"
Поширити в соціальних мережах:

Головний тренер збірної України оголосив повний список футболістів, які є кандидатами на поїздку до Хорватії, та поділився своїми думками щодо майбутнього поєдинку.

Вже наступного тижня українська команда має зустрітися на полі зі збірною Хорватії. Головний тренер національної збірної відверто розповів про очікування щодо матчу та про проблеми нашої збірної.

"Від Хорватії чекають тільки перемогу, тому це певний тиск. У Анте Чачіча гарні гравці, на багатьох позиціях висока конкуренція. Перевагою для нас є те, що не буде грати Перишич, але у хорватів є інші гравці, які можуть його замінити. Можливо, у грі проти нас вони  використають двох своїх головних нападників Калініча та Манджукіча. Це досвідчений склад, вони досить вдало грали на Євро-2016. Але матч обіцяє бути важким для обох команд, – прокоментував майбутню гру Андрій Шевченко. – У нас є проблеми із крайніми захисниками. Соболя дискваліфіковано, на зборах його не буде. Богдан Бутко втратив місце у основі Шахтаря, на його позиції грає Даріо Срна. Усі позиції потребують аналізу та прийняття виваженого рішення".

35 гравців увійшло до розширеного списку керманича національної команди перед відбірковим матчем ЧС-2018 проти Хорватії. Остаточний склад буде оголошено вже після матчів 22 туру Чемпіонату України 2016/17, які відбудуться 17 березня. Про це повідомляє Football24.ua.

 

Публикация от ФФУ/FFU (@ffukraine)Мар 16 2017 в 4:42 PDT

А вже завтра, 17 березня, пряму онлайн трансляцію матчів Чемпіонату Украіни з футболу сезону 2016/2017 між Дніпром та Карпатами о 16:50 та між Динамо й Чорноморцем о 18:55 на телеканалі 2+2. У неділю о 13:50 на глядачів 2+2 чекає  між Волинню та Зорею.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше